Face to Face

Ο Μανώλης Σιώπης στο BN Sports: «Φαβορί ο Ολυμπιακός – Η απόδοση του Αγκιμπού Καμαρά θα παίξει μεγάλο ρόλο»

Ο Μανώλης Σιώπης στο BN Sports: «Φαβορί ο Ολυμπιακός – Η απόδοση του Αγκιμπού Καμαρά θα παίξει μεγάλο ρόλο»

Η Τουρκία είναι γεμάτη με Έλληνες ποδοσφαιριστές και ο Μανώλης Σιώπης είναι ένας από αυτούς που διακρίνονται κιόλας. Ο ίδιος μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports και τον Νότη Χάλαρη για την προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού στο Europa LeagueΦενέρμπαχτσε.

Το καλοκαίρι έκανε το επόμενο βήμα της καριέρας του, αφήνοντας την Αλάνιασπορ για την Τραμπζονσπόρ. Ο Μανώλης Σιώπης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που διακρίνονται σε μεγάλο βαθμό στο γειτονικό πρωτάθλημα και από τους καταλληλότερους να μιλήσουν για τη Φενέρμπαχτσε. Ο Ολυμπιακός δίνει έναν ευρωπαϊκό «τελικό» απέναντι στον τουρκικό σύλλογο στον Πειραιά.

Η νίκη σημαίνει πρόκριση ως 2ος στα νοκ-άουτ του Europa League ενώ η ήττα, τον φέρνει στην 3η θέση και στο Europa Conference League. Ο διεθνής χαφ μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για τον τουρκικό σύλλογο, τις αδυναμίες που παρουσιάζει και το γεγονός πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί.

Αναλυτικά είπε:

  • Ποια είναι η κατάσταση και το στυλ της Φενέρμπαχτσε και τι να προσέξει ο Ολυμπιακός;

«Έχει πολλά προβλήματα σαν ομάδα. Το στυλ της είναι πολύ κατοχή και προσπαθεί να βγάλει φάση αλλά κόντρα στην Γαλατασαράι περίμενε πίσω και προτίμησε να βγει στην κόντρα καθώς έχει παίκτες με ποιότητα και ταχύτητα. Η μεσοεπιθετική της γραμμής είναι κίνδυνος για τον Ολυμπιακό και πρέπει να προσέξει τις αντεπιθέσεις.»

  • Ποιον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού ξεχωρίζεις;

«Θεωρώ πως η απόδοση του Αγκιμπού Καμαρά είναι βαρόμετρο για την εμφάνιση του Ολυμπιακού. Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής και μεγάλο ταλέντο που έχει αποδείξει πως στα μεγάλα παιχνίδια παίζει τεράστιο ρόλο»

  • Υπάρχει φαβορί σε αυτό το ματς και ποιο είναι το κλειδί για να κερδίσει ο Ολυμπιακός;

«Φαβορί θα έβαζα τον Ολυμπιακό γιατί παίζει στο Καραϊσκάκη, θα έχει τον κόσμο και αν είναι σοβαρός, δεν θα έχει πρόβλημα να κερδίσει. Πρέπει να είναι σοβαρός γιατί η Φενέρ έρχεται από μεγάλη νίκη και με ψυχολογία. Το ματς, όμως, θα κριθεί ξεκάθαρα από την απόδοση του Ολυμπιακού και μόνο»

  • Ποιες οι διαφορές μεταξύ ελληνικού και τουρκικού πρωταθλήματος;

«Εδώ δεν υπάρχει πολύ τακτική όπως στην Ελλάδα. Γρήγορο ρυθμό ο κάθε αγώνας. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό γίνονται πολλές φάσεις και αυτό έχει σημασία. Παίζεται ελεύθερο ποδόσφαιρο»

  • Εσύ πως αισθάνεσαι εκεί και αν σκέφτεσαι να επιστρέψεις στην Ελλάδα;

«Είμαι πολύ καλά και ευχαριστημένος. Δεν το σκέφτομαι να επιστρέψω Ελλάδα. Απολαμβάνω που είμαι εδώ και μου αρέσει πολύ γιατί έχουμε πολλά κοινά στοιχεία με τους Τούρκους, όπως την κουλτούρα τους και τον τρόπο ζωής»

AANzw1m.img.jpeg

  • Πως είναι το κλίμα στην Τραμπζονσπόρ;

«Το κλίμα στην ομάδα είναι φανταστικό. Το θέμα είναι πως πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό γιατί μέσα σε λίγες εβδομάδες αλλάζουν οι καταστάσεις. Είναι μεγάλο πρωτάθλημα με 20 ομάδες, οπότε έχει μεγάλο δρόμο και μακάρι να πάνε όλα καλά μέχρι το τέλος»

  • Παρακολουθείς το ελληνικό ποδόσφαιρο;

«Παρακολουθώ ελληνικό πρωτάθλημα. Όσο προλαβαίνω το προσπαθώ. Δεν γίνεται να μην βλέπεις και λίγο Ελλάδα. Θέλω να παρακολουθώ και να ξέρω τι συμβαίνει»

siopis-alania2021a.jpg

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0