Face to Face

Ο Χρήστος Τζόλης στο BN Sports: «Υπάρχει μέλλον στην ομάδα, αλλά χρειάζεται δουλειά, υπομονή και στήριξη!»

Ο Χρήστος Τζόλης στο BN Sports: «Υπάρχει μέλλον στην ομάδα, αλλά χρειάζεται δουλειά, υπομονή και στήριξη!»
Ο Χρήστος Τζόλης, μετά την ήττα της Εθνικής Ελλάδας από την αντίστοιχη της Ισπανίας (11/11, 1-0), μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για την αναμέτρηση, την επόμενη μέρα του ομοσπονδιακού μας συγκροτήματος, αλλά και την εμπειρία του στην Premier League με τη φανέλα της Νόριτς
Σχετικά Άρθρα
Το μοναδικό αμυντικό λάθος στην αναμέτρηση της Ελλάδας με την Ισπανία αποδείχθηκε μοιραίο, δίνοντας... τέλος στις ελπίδες πρόκρισης της χώρας μας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022.
 
Παρά την κόπωση και την απογοήτευση της ήττας-αποκλεισμού, ο Χρήστος Τζόλης, μετά το πέρας της αναμέτρησης, στάθηκε για λίγα λεπτά έξω από τα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ και μίλησε αποκλειστικά στο BN Sports για το παιχνίδι, το μέλλον της Εθνικής μας ομάδας, αλλά και τους πρώτους μήνες του στο απαιτητικό επίπεδο της Premier League, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Νόριτς.
 
«Ήταν ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι, με μία πολύ μεγάλη και δυνατή ομάδα όπως είναι η Ισπανία. Το περιμέναμε, άλλωστε, εξαρχής. Προσπαθήσαμε να αμυνθούμε σωστά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε κάποια λάθη. Μπορεί να μη δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ώστε να απειλήσουμε τον αντίπαλο, αλλά στην απόφαση του πέναλτι σταθήκαμε άτυχοι. Δεχθήκαμε το γκολ και η ψυχολογία μας έπεσε. Σαν γενική εικόνα θεωρώ πως ήταν μία καλή προσπάθεια, κόντρα σε μία από τις καλύτερες εθνικές ομάδες του κόσμου».
 
Ερωτηθείς για την επόμενη μέρα της Εθνικής ομάδας, ανέφερε:
«Υπάρχει μέλλον σε αυτή την Εθνική ομάδα. Είμαστε ένα νεανικό σύνολο, έχουμε εξαιρετικό κλίμα στα αποδυτήρια και είναι θέμα χρόνου αυτό να βγει στον αγωνιστικό χώρο. Στήριξη και υπομονή χρειάζεται, δουλειά από κάθε ποδοσφαιριστή ξεχωριστά και σίγουρα θα χτίσουμε ένα δυνατό σύνολο».
 
«Δεν ήταν εύκολο να προσαρμοστώ, αλλά για καλή μου τύχη είχα τον Δημήτρη Γιαννούλη, που με βοήθησε αρκετά να μπω στο κλίμα. Το αγωνιστικό επίπεδο στην Αγγλία, προφανώς, είναι πάρα πολύ υψηλό, όπως και ο ρυθμός του παιχνιδιού. Μέρα με τη μέρα προσαρμόζομαι όλο και περισσότερο. Προσπαθώ καθημερινά να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό και ελπίζω πως θα έχω ανάλογη -της προσπάθειάς μου- εξέλιξη. 
 
Όσον αφορά τον Φρανκ Λάμπαρντ, σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο όνομα και εφόσον αναλάβει, ελπίζω να πάνε όλα καλά».
 
Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0