Face to Face

Ο Λευτέρης Ματσούκας στο BN Sports: «Στόχος του Ιωνικού να σταθεροποιηθεί στην Superleague 1 – Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Ο Λευτέρης Ματσούκας στο BN Sports: «Στόχος του Ιωνικού να σταθεροποιηθεί στην Superleague 1 – Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Οδήγησε τον Ιωνικό στα μεγάλα σαλόνια μετά από 14 χρόνια και ο ίδιος γύρισε στη Superleague 1 μετά το γρήγορο πέρασμά του στον Ολυμπιακό το 2007/08. Ο Λευτέρης Ματσούκας μοιράζεται στο BN Sports όσα έζησε με το περιβραχιόνιο στο χέρι.

Σχετικά Άρθρα

29 Δεκεμβρίου του 2007. Η πρώτη και μοναδική συμμετοχή του Λευτέρη Ματσούκα με τη φανέλα του Ολυμπιακού σε επίπεδο ανδρών. Αυτή ήταν και η τελευταία του συμμετοχή στη Superleague με τον ίδιο να παίζει τόσο στο εξωτερικό όσο και στη δεύτερη κατηγορία της χώρας μας. Από την άλλη, λίγους μήνες πριν, ο Ιωνικός έκανε επίσης την τελευταία του συμμετοχή στα μεγάλα σαλόνια.

Η συνάντησή τους, τον Φλεβάρη του 2020, εξελίχθηκε σε μία ταυτόχρονη προσπάθεια για… επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Στο τέλος της περασμένης σεζόν, η Νίκαια θύμιζε «μεθυσμένη» πολιτεία. Όπως και τη φετινή με την πρώτη νίκη κόντρα στον Άρη την Παρασκευή (17/09).

Ο 31χρονος, πλέον, εξτρέμ, μιλάει αποκλειστικά στο BN Sports για την παρθενική νίκη του Ιωνικούστην πρώτη κατηγορία μετά την επιστροφή του, τι άλλαξε στον ίδιο και τα συναισθήματά του που βρίσκεται ξανά στα μεγάλα σαλόνια μετά από 13 χρόνια.

  • Πως αισθάνεσαι που παίζεις ξανά στην πρώτη εθνική μετά το 2007;

«Σίγουρα είναι ένα πάρα πολύ ωραίο συναίσθημα και ένας στόχος που τριγυρνάει στο μυαλό μου για πολλά χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που το κατάφερα και θέλω να δείξω πως έχω πολλά να δώσω»

  • Τι πιστεύεις πως έχει αλλάξει στον Ματσούκα σε αυτά τα 14 χρόνια;

«Θεωρώ ότι έχω ωριμάσει μέσα από τα παιχνίδια της Β Εθνικής αλλά και της παρουσίας μου στο εξωτερικό και νιώθω έτοιμος για αυτή την πρόκληση. Όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα και θέλω να το αποδείξω στο γήπεδο»

  • Ο Ιωνικός επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια. Μετά την ενίσχυση του καλοκαιριού, ποιους στόχους έχει η ομάδα;

«Η ομάδα επέστρεψε μετά από 14 χρόνια στην Superleague και ο στόχος είναι να σταθεροποιηθεί στην κατηγορία και να χαροποίει τον κόσμο του που του έχει λείψει τόσα χρόνια αυτό το συναίσθημα. Σίγουρα θέλουμε την παραμονή φέτος αλλά έχουμε την ποιότητα για το κάτι παραπάνω»

  • Πως ένιωσες και τι εικόνες κρατάς στο γκολ του Άοσμαν που χάρισε την πρώτη νίκη μετά από 15 χρόνια;

«Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό γκολ και ένα πολύ όμορφο επίσης. Τα συναισθήματα ήταν πολύ έντονα εκείνη την στιγμή γιατί πραγματοποιήθηκε μια νίκη απέναντι σε έναν πολύ μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Άρης. Ο κόσμος μας έδωσε τεράστια ώθηση και την ώρα του γκολ, το γήπεδο έμοιαζε με… ηφαίστειο»

  • Την τωρινή σου παρουσία στη Superleague με το περιβραχιόνιο, το είχες φανταστεί όταν έκανες τα πρώτα σου βήματα στον Ολυμπιακό;

«Από μικρός και το ξεκίνημα μου στον Ολυμπιακό πάντοτε είχα τέτοιες αντιλήψεις μέσα στο γήπεδο μου άρεσε να κατευθύνω τους συμπαίκτες μου και να τους εμψυχώνω οπότε ναι το είχα φανταστεί και ήταν ένας στόχος επίσης»

  • Για το πρωτάθλημα, από την πλευρά σου, ποιον θεωρείς φαβορί, ποια ομάδα θα κάνει την έκπληξη;

«Σίγουρα, αναμφισβήτητα, φαβορί είναι ο Ολυμπιακός και θεωρώ ότι οι υπόλοιπες ομάδες εκτός του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ του Άρη και του Παναθηναϊκού μπορούν να βρεθούν σε οποιαδήποτε θέση. Υπάρχει τεράστια ποιότητα στο φετινό πρωτάθλημα»

  • Η άποψή σου για το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα

«Είναι ένα δύσκολο ματς με μια φορμαρισμένη ομάδα και θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας»

SUPERLEAGUE / ΙΩΝΙΚΟΣ - ΑΡΗΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Νότης Χάλαρης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0