Face to Face

Ο Σπύρος Καπράλος στο BN Sports: «Κρίμα που δεν θα υπάρχει κόσμος, αλλά τουλάχιστον γίνονται οι Αγώνες»

Ο Σπύρος Καπράλος στο BN Sports: «Κρίμα που δεν θα υπάρχει κόσμος, αλλά τουλάχιστον γίνονται οι Αγώνες»
Ο Πρόεδρος της ΕΟΕ, Σπύρος Καπράλος, μίλησε στο «BN Sports» για την απόφαση να διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες δίχως κόσμο.
Σχετικά Άρθρα

Προβληματισμένος ήταν ο πρόεδρος της ελληνικής ολυμπιακής επιτροπής κύριος Σπύρος Καπράλος όταν επικοινωνήσαμε μαζί του με τις εξελίξεις σχετικά με τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιου όπου δεν θα υπάρχουν θεατές στις εξέδρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πρόεδρος της ΕΟΕ:

«Είναι πραγματικά άσχημο και παράδοξο να γίνεται μια τόσο μεγάλη γιορτή χωρίς τους θεατές που αποτελούν ένα αναπόσπαστο κομμάτι από το εορταστικό μέρος των Αγώνων. Από την άλλη σκέφτομαι πόσο κρίμα θα ήταν εάν αναγκαζόμασταν να ακυρώσουμε ή να ματαιώσουμε τους Αγώνες. Και αυτό γιατί οι αθλητές προετοιμάζονται τόσα χρόνια για να πάρουν μέρος στην μεγαλύτερη γιορτή και στην μεγαλύτερη σκηνή του αθλητισμού, συναγωνιζόμενοι με τους κορυφαίους στο άθλημα τους. Θέλω να ελπίζω ότι όταν περάσει ο καιρός τουλάχιστον θα σκέφτονται οι αθλητές την εμπειρία που έζησαν και θα λησμονήσουμε πως δεν υπήρχε κόσμος στην εξέδρα. Είναι πάντως κάτι που δεν θα θέλαμε ωστόσο από το να μη γίνουν οι Αγώνες είναι η ελάχιστη ζημιά».

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0