EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Μάικ Τζέιμς: «Είμαι ο αστέρας της ομάδας και έπρεπε να μου δώσουν την μπάλα στην 3η περίοδο»

Μάικ Τζέιμς: «Είμαι ο αστέρας της ομάδας και έπρεπε να μου δώσουν την μπάλα στην 3η περίοδο»

Ο Μάικ Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει τη διαφωνία που είχε με τον βοηθό του Σάσα Ομπράντοβιτς, Μάνου Μαρκοϊσβίλι, σχετικά με την εικόνα της ομάδας στην 3η περίοδο.

Σχετικά Άρθρα

Η Μονακό σημείωσε αρνητική επίδοση σε final-four της Euroleague με τους μόλις 2 πόντους που σημείωσε στην 3η περίοδο και ως εκ τούτου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο basketnews.com, όπου ρωτήθηκε σχετικά με τον έντονο διάλογο που είχε με τον βοηθό του Σάσα Ομπράντοβις, Μάνου Μαρκοϊσβίλι κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου.

Ο Αμερικανός ισχυρίστηκε πως δεν ήταν καυγάς, αλλά απλά ένας διάλογος, από αυτούς που συμβαίνουν συχνά, λόγω της διαφωνίας που είχε με την τακτική που ακολούθησε η Μονακό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάικ Τζέιμς:

«Ήταν μια κανονική κουβέντα. Πώς βγήκαμε μετά το ημίχρονο ενός μεγάλου αγώνα. Θα προτιμούσα οι πρώτες επιθέσεις να περάσουν από εμένα, δεδομένου ότι είμαι ένας έμπειρος παίκτης και ο αστέρας της ομάδας.

Νιώθω πολύ συνειδητοποιημένος και ικανός να βάλω τους παίκτες σε ρυθμό όταν αρχίζουμε τα παιχνίδια και τα ημίχρονα με τις επιθέσεις να περνούν από μένα. Αυτό δεν το κάναμε στο τρίτο δεκάλεπτο. Εξέφρασα την άποψή μου κι αυτός τη δική του. Προχωράμε.

Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός έπαιξε την ίδια άμυνα με το πρώτο ημίχρονο. Μόλις εμείς αρχίσαμε να κάνουμε λάθη στην κυκλοφορία, χάσαμε κάμποση από την πίστη σε αυτό που κάναμε και ξεφύγαμε από το πλάνο μας. Όταν έχεις κατοχές που δεν πηγαίνουν με το μέρος σου, τότε το καλάθι μοιάζει μικρό».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0