EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Κοζέρ: «Δάκρυσα, γιατί η γυναίκα μου ήταν στο νοσοκομείο»

Κοζέρ: «Δάκρυσα, γιατί η γυναίκα μου ήταν στο νοσοκομείο»

Όσα δήλωσε ο Φαμπιάν Κοζέρ, μετά την κατάκτηση της EuroLeague από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης «πλήγωσε» τον Ολυμπιακό και αναδείχθηκε νικήτρια στον τελικό του Final-4 της EuroLeague στο Κάουνας. Ο Φαμπιάν Κοζέρ, αμέσως μετά τη λήξη, «πιάστηκε» από τις κάμερες να έχει δακρύσει και μιλώντας στο basketeurope.com, εξήγησε τον λόγο.

«Πέρασα μια δύσκολη σεζόν με τραυματισμούς, έχασα μέσα σε αυτή ένα μέλος της οικογένειάς μου, ενώ η σύζυγός μου, που είναι έγκυος, το πρωί ήταν στο νοσοκομείο γιατί ήταν πολύ άρρωστη. Ευτυχώς έγινε καλά και μπόρεσε να έρθει στο γήπεδο, ήξερα πως θα δώσω τα πάντα για κείνη και γι’ αυτό συγκινήθηκα όταν τελείωσε το ματς» ανέφερε αρχικά. Όσον αφορά το ματς, τόνισε:

«Είναι απίστευτο! Απλά το πιστέψαμε, παρότι ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά, είχε προβάδισμα 6-7 πόντων και κάποια σφυρίγματα μάς πλήγωσαν πολύ. Δεν μπορούσαμε να βρούμε λύσεις. Όμως στα τελευταία λεπτά οι βετεράνοι μας ήταν φανταστικοί. Πριν την τελευταία μας επίθεση ξέραμε πως θα παίξουμε pick n' roll, αλλά δεν ξέραμε ποιος θα πάρει την μπάλα. Είπα στον κόουτς να μην επιτεθούμε στον Γουόκαπ, γιατί κατά την γνώμη μου είναι ο καλύτερος στην άμυνα man-to-man στην Ευρωλίγκα. Ανέλαβε την επίθεση ο Γιουλ και η τύχη μάς χαμογέλασε, γιατί θα μπορούσε να αστοχήσει.

Είχαμε μία συζήτηση... Στην τελευταία άμυνα, ο κόουτς θα έβαζε τον Γκος πάνω στον Σλούκα, αλλά ήταν κρύος και του είπα να βάλει εμένα. Έχασα την ισορροπία μου όταν έκανε την προσποίηση και θα μπορούσε να έχει βάλει το σουτ. Ήμουν τυχερός».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0