EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αλλά δυστυχώς δεν ανταμειφθήκαμε με αυτό που νομίζω ότι αξίζαμε» (video)

Γιώργος Μπαρτζώκας: «Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε αλλά δυστυχώς δεν ανταμειφθήκαμε με αυτό που νομίζω ότι αξίζαμε» (video)

Εμψυχωτικός και συγκεντρωμένος στους στόχους που έρχονται φάνηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, κατά την άφιξη της ομάδας στην Αθήνα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στις κάμερες που τον περίμεναν στο Ελ. Βενιζέλος και τοποθετήθηκε για την ήττα του Ολυμπιακού από τη Ρεάλ στον τελικό της EuroLeague.

«Έδωσαν τόσα χρήματα, έκαναν τόσο κόπο. Ξέρω ανθρώπους που ήρθαν οδικώς κάνοντας 3.000 χιλιόμετρα για να δουν την ομάδα μας και μέσα από την καρδιά μου θέλω να τους ευχαριστήσω. Θέλω να ευχαριστήσω και τους παίκτες και όλους όσους δούλεψαν για τη φετινή μας χρονιά. Θεωρώ ότι κάναμε ό, τι καλύτερο μπορούσαμε. Δεν επιβραβευτήκαμε με αυτό που νομίζω ότι αξίζαμε αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός».

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού έδωσε μία πολύ εμψυχωτική ομιλία μετά τη λήξη του τελικού δίνοντας κουράγιο στην ομάδα.

«Καταρχάς είναι η δουλειά μου να δίνω κουράγιο. Μέσα μου μπορεί να είμαι στεναχωρημένος αλλά τόσα χρόνια έχω περάσει αρκετές τέτοιες καταστάσεις ακόμα κι αν η τωρινή είναι μία από τις χειρότερες. Όμως εμείς οι ίδιοι δημιουργήσαμε τις προσδοκίες και όσο πιο ψηλά πάει η ομάδα τόσο πιο έντονα είναι τα συναισθήματα και της χαράς και της λύπης. Εμείς αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να υποσχεθούμε ότι ο Ολυμπιακός θα συνεχίζει να πηγαίνει για πολλά πράγματα όπου παίζει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και να συνεχίζει να έχει πάντα τέτοια δυνατά συναισθήματα».

Η ομάδα αποτελείται από παίκτες που δεν είναι εγωιστές και ενδιαφέρονται κυρίως για το σύνολο της ομάδας. Ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν θέλει να πάρει τα εύσημα γι’ αυτή τη «δημιουργία» καθώς θεωρεί πως είναι δουλειά όλων.

«Εγώ απλώς έχω την τύχη να καθοδηγώ μία ομάδα σαν τον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός σαν οργανισμός σου παρέχει τη δυνατότητα αν είσαι λίγο ευσυνείδητος επαγγελματίας και λειτουργείς και λίγο με το συναίσθημα να κάνεις επιτυχίες, ‘όμως και οι αποτυχίες είναι μέρος του αθλητισμού».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0