EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Μπαρτζώκας σε ερώτηση του BN Sports: «Χαίρομαι πολύ για τον Σάσα γιατί πρώτα απ’ όλα είναι σπουδαίο παιδί» (video)

Μπαρτζώκας σε ερώτηση του BN Sports: «Χαίρομαι πολύ για τον Σάσα γιατί πρώτα απ’ όλα είναι σπουδαίο παιδί» (video)

Το BN Sports βρίσκεται στο Κάουνας για την κάλυψη του Final Four της EuroLeague. Ο απεσταλμένος μας, Μάνος Φυρογένης, βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου και έκανε ερώτηση στον Γιώργο Μπαρτζώκα για την ανάδειξη του Βεζένκοφ σε MVP, με τον Έλληνα κόουτς να μην κρύβει τη χαρά του!

Αντίστροφα μετράει ο κόσμος του Ολυμπιακού για τον ημιτελικό κόντρα στη Μονακό (19/05, 18:00)! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα καθ’ όλη (σχεδόν) τη διάρκεια της σεζόν και αυτό τον έκανε φυσικά χαρούμενο, όπως και η ανάδειξη του Βεζένκοφ σε MVP της κανονικής διάρκειας της EuroLeague.

Η ερώτηση του BN Sports

- Το ότι ένας παίκτης της ομάδας σας πήρε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της χρονιάς ενώ εσείς πρεσβεύετε μια ομάδα αλτρουιστική, που παίζει για το σύνολο, πόσο μεγάλη νίκη είναι για εσάς και για τον οργανισμό;

«Μας άρεσε που ήμασταν η πρώτη ομάδα στην κανονική διάρκεια. Ο Σάσα βρήκε τον τρόπο του να γίνει σημαντικός για την ομάδα και έχει σπουδαία νούμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Σάσα γιατί είναι σπουδαίος άνθρωπος πρώτα απ’ όλα και είναι καταπληκτικός παίκτης. Χαίρομαι πάρα πολύ!»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0