EUROLEAGUE FINAL-4 2023

Το BN Sports ανακάλυψε «απίθανο» Λιθουανό που έχει βαλθεί να πάρει αυτόγραφο από όλη την Ευρωλίγκα! (video)

Το BN Sports ανακάλυψε «απίθανο» Λιθουανό που έχει βαλθεί να πάρει αυτόγραφο από όλη την Ευρωλίγκα! (video)

Ο απεσταλμένος του BN Sports στο Κάουνας, Μάνος Φυρογένης, μας αφηγείται την ιστορία ενός Λιθουανού λάτρη του μπάσκετ που έχει βάλει στόχο να πάρει αυτόγραφο απ’ όλους τους παίκτες της Euroleague.

Στην αναμονή της άφιξης της αποστολής της Μονακό βρέθηκε ένας Λιθουανός αυθεντικός λάτρης του μπάσκετ, ο οποίος είχε συγκεντρώσει σ’ ένα ντοσιέ αυτόγραφα παικτών και από τις 18 ομάδες της Euroleague.

Όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε τις ομάδες σε εκτός έδρας αποστολές κα με αποκορύφωμα την άφιξη των ομάδων στη Λιθουανική πόλη για την τελική φάση της Euroleague, προσπαθούσε να αποσπάσει τα αυτόγραφα των παικτών που του έλειπαν.

Τώρα στο Final-4 στο Κάουνας ο «τρελός» Λιθουανός που είναι και μεγάλος φαν του Βεζένκοφ περιμένει να βρει την ευκαιρία να μαζέψει όσα χρειάζεται για να συμπληρωθεί αυτή η πολύ όμορφη δουλειά του, που εκφράζει τη μεγάλη του αγάπη και αφοσίωση στο άθλημα.

Ήδη κατάφερε να σβήσει τα ονόματα των Κοζέρ και Μούσα από τη… λίστα του και αναμένει να συμβεί το ίδιο και με τα υπόλοιπα που του λείπουν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0