Betpost

Ίντερ και Έμπολι για G/G και εύκολο διπλασιασμό στο Pamestoixima!

Ίντερ και Έμπολι για G/G και εύκολο διπλασιασμό στο Pamestoixima!

Διαβάστε τη στοιχηματική πρόταση του BN Sports για την αναμέτρηση της Ίντερ με την Έμπολι στο πλαίσιο της 30ης αγωνιστικής της Serie A.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά τη διακοπή που επέβαλλε το καθολικό Πάσχα για την ολοκλήρωση της 30ης αγωνιστικής της Serie A με την Ίντερ να επιθυμεί να επιστρέψει στις νίκες, μετά το στραβοπάτημα της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Νάπολι.

Η ομάδα του Ιντσάγκι προβάλλει ως μία πρωταθλήτρια εν αναμονή και έχει στο μυαλό της να κατακτήσει αυτό το scudetto με 100 βαθμούς, κάτι που συνιστά ένα σπάνιο ρεκόρ. Με δεδομένο το γεγονός πως συνέχεια στις υπόλοιπες διοργανώσεις δεν υπάρχει, οι «νερατζούρι» έχουν ακόμη να παίξουν εννιά παιχνίδια για να κατακτήσουν αυτό που θέλουν και μάλιστα με τον τρόπο που θέλουν. Η ποιότητα του έμψυχου δυναμικού είναι έτσι κι αλλιώς δεδομένη.

Αντίπαλός τους στο «Τζουζέπε Μεάτσα», η Έμπολι που βρίσκεται αντιμέτωπη με το φάσμα του υποβιβασμού. Είναι γεγονός πως με 25 βαθμούς, όσους ακριβώς δηλαδή έχει και η 18η Φροζινόνε, η ομάδα του Νταβίντε Νικολα δεν μπορεί να αισθάνεται ούτε σίγουρη, αλλά ούτε άνετη, αλλά αλήθεια πόσο εύκολο είναι να πάρεις κάτι από την Ίντερ εκτός έδρας;

Η ομάδα του BN Sports έχοντας αυτά στο νου, θα κάνει την πρότασή της από το Pamestoixima που προσφέρει πάντοτε και με συνέπεια ελκυστικές επιλογές.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

01/04, 21:45 ΊντερΈμπολι, να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 2.17 από το Pamestoixima.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0