Betpost

Υπερασπίζεται την έδρα της η Φενέρ σε εξαιρετική απόδοση από τη betshop.gr

Υπερασπίζεται την έδρα της η Φενέρ σε εξαιρετική απόδοση από τη betshop.gr

Οι στοιχηματικές προτάσεις του BN Sports για τα Game 3 των playoffs της EuroLeague το βράδυ της Τετάρτης (03/05).

Η Φενέρμπαχτσε ισοφάρισε τη σειρά απέναντι στον Ολυμπιακό και πλέον οι επόμενοι δυο αγώνες θα γίνουν στην -κατάμεστη- Ulker Sports Arena, με τους Τούρκους να προσπαθούν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης στο Final-4 του Κάουνας.

Μεγάλο ερωτηματικό για την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη παραμένει η συμμετοχή ή μη του Σκότι Ουιλμπέκιν, που είναι καθοριστικός στο παιχνίδι της Φενέρ. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει ταξιδέψει στην Τουρκία πάνοπλος και αν ηττηθεί θα βρεθεί με την… πλάτη στον τοίχο, καθώς η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα χρειάζεται έστω μια νίκη στην Πόλη για να αποκτήσει ξανά το πλεονέκτημα έδρας.

Θα επιλέξουμε τον «άσο» με χάντικαπ +2,5 πόντους στους γηπεδούχους, το οποίο και θα βρούμε σε απόδοση 1.80 από τη betshop.gr.

Η Μπαρτσελόνα οδεύει ολοταχώς προς τη «σκούπα» στη σειρά με τη Ζαλγκίρις, καθώς προηγείται με 2-0 έπειτα από μια άνετη νίκη και μία που ήρθε με πολύ κόπο. Ή μήπως όχι; Θα καθίσουν με σταυρωμένα τα χέρια οι Λιθουανοί, την ώρα μάλιστα που θα αγωνιστούν μπροστά στο κοινό τους, στο Κάουνας, το γήπεδο που θα διεξαχθεί το Final-4; Σαφέστατα όχι.

Απλώς, η ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους έχει προβάδισμα, όμως επειδή μιλάμε για playoffs της EuroLeague και τα μάτια μας έχουν δει πολλά, θα κινηθούμε με την επιλογή του Over 156.5 πόντοι, σε απόδοση 1.90 από τη betshop.gr.

Οι προτάσεις του BN Sports:

(03/05, 20:00) Ζαλγκίρις – Μπαρτσελόνα over 156.5 πόντοι σε απόδοση 1.90 από τη betshop.gr

(03/05, 20:45) Φενέρ – Ολυμπιακός 1 με χάντικαπ +2.5 πόντους στους γηπεδούχους σε απόδοση 1.80 από τη betshop.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0