Betpost

Συνεχίζεται εμφατικά η παράδοση και «βρέχει» γκολ στον τελικό του Youth League από το pamestoixima.gr!

Συνεχίζεται εμφατικά η παράδοση και «βρέχει» γκολ στον τελικό του Youth League από το pamestoixima.gr!

Μεγάλη ευκαιρία φαίνεται πως υπάρχει στοιχηματικά στον τελικά του Youth League ανάμεσα στην Άλκμααρ και τη Χάιντουκ Σπλιτ, με το «γκολ και… θέαμα» να πληρώνει εξαιρετικά.

Ώρα τελικού στο Youth League με ένα ζευγάρι που ναι μεν στην αρχή της σεζόν δεν συγκέντρωνε πολλές πιθανότητες για να αποτελέσει αυτό του τελικού, αλλά αν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τα αποτελέσματα τόσο της Άλκμααρ όσο και της Χάιντουκ Σπλιτ, αντιλαμβάνεται τον λόγο.

Οι Ολλανδοί μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας διατηρήσει ανέπαφη την εστία τους στο 60% των αναμετρήσεων, την στιγμή που η Χάιντουκ έχει καταγράψει οκτώ συνεχόμενες νίκες, με το παθητικό τερμάτων να ανέρχεται στο 18-5 υπέρ της.

Αμφότερες σκοράρουν πολύ, με την Άλκμααρ να μετρά έξι συνεχόμενα Over 2,5 και την Χάιντουκ Σπλιτ τα… μισά και θεωρούμε πως παρότι συζητάμε για τελικό, ο τρόπος παιχνιδιού τους θα παραμείνει αναλλοίωτος.

Πάμε με γκολ και θέαμα λοιπόν, με το Over 2,5 να έχει επιβεβαιωθεί και στους 8 τελικούς που έχουν λάβει χώρα στον θεσμό από το 2013 και έπειτα! Γι' αυτό και θα το επιλέξουμε σε συνδυασμό με το G/G, το οποίο θα βρούμε σε απόδοση 2.44 από το pamestoixima.gr.

Συνοπτικά, η πρόταση του BN Sports:

(24/04, 19:00) Άλκμααρ – Χάιντουκ Σπλιτ G/G & Over 2,5 σε απόδοση 2.44 από το pamestoixima.gr

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0