Betpost

Η τελευταία ευκαιρία της Σέλτικ, σκοράρουν στο «Ντα Λουζ»

Η τελευταία ευκαιρία της Σέλτικ, σκοράρουν στο «Ντα Λουζ»
Η Σέλτικ παίζει τις τελευταίες της ευρωπαϊκές ελπίδες κόντρα στην Σαχτάρ, την ώρα που η αήττητη φέτος Μπενφίκα φιλοξενεί την Γιουβέντους σε ένα ματς που αναμένεται να σημειωθούν γκολ και από τις δύο ομάδες. 

Η Σέλτικ παίζει τις τελευταίες της ελπίδες για να συνεχίσει να βρίσκεται και το 2023 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γνωρίζει καλά πως το παιχνίδι με την Σαχτάρ είναι τελικός. Η ομάδα του Ποστέκογλου μπορεί να μην έχει ικανοποιήσει μέχρι στιγμής με την παρουσία της στον όμιλο αλλά με την βοήθεια του κόσμου και την έδρα της μπορεί να επικρατήσει της Σαχτάρ. Μια Σαχτάρ η οποία έχει κάνει υπερβατική πορεία μέχρι στιγμή στο Champions League, αλλά όσα συμβαίνουν στην χώρα της κάποια στιγμή θα την επηρεάσουν. Είναι λογικό φαβορί η πρωταθλήτρια Σκωτίας και θα την στηρίξουμε.

Από την Γλασκώβη στην Πορτογαλία εκεί όπου η εντυπωσιακή και αήττητη φέτος Μπενφίκα φιλοξενεί την Γιουβέντους. Μια Μπενφίκα που πέρασε και από την έδρα της Πόρτο και δείχνει πως είναι έτοιμη να επιστρέψει στην κορυφή της Πορτογαλίας. Σούπερ όμως τα πάει και στην Ευρώπη όπου δεν έχει ηττηθεί από την Παρί ενώ έχει κερδίσει και την Γιουβέντους στην Ιταλία. Λογικά της αρκεί και η ισοπαλία κόντρα στη Γιουβέντους για να εξασφαλίσει από τώρα την πρόκριση, την ώρα που οι «μπιανκονέρι» παίζουν με την πλάτη στον τοίχο. Παρότι δεν έχει πολλές ελπίδες για την πρόκριση στην επόμενη φάση, η Γιουβέντους θα πάει να τα παίξει όλα για όλα. Εμπιστοσύνη όμως στους Ιταλούς δεν έχουμε γι αυτό θα πάμε με τα γκολ και το αμφίσκορο αφού και οι δύο έχουν την ποιότητα να το πετύχουν.

ΣΕΛΤΙΚ – ΣΑΧΤΑΡ              1

ΜΠΕΝΦΙΚΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ         G/G      

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0