Betpost

Με το υψόμετρο και την Ρόζενμποργκ

tags :
Με το υψόμετρο και την Ρόζενμποργκ
Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε με όπλο το υψόμετρο θέλει να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα κόντρα στην Λανούς, την ώρα που η Ρόζενμποργκ είναι το ξεκάθαρο φαβορί στο Κύπελλο Νορβηγίας.

Η Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε υποδέχεται την Λανούς στον πρώτο αγώνα για την φάση των 16 του Κόπα Σουνταμερικάνα. Οι γηπεδούχοι όπως και η πλειοψηφία των ομάδων του Εκουαδόρ έχουν ως όπλο το υψόμετρο. Μέχρι και πριν δύο ημέρες το παιχνίδι είχε οριστεί στην Γκουαγιακίλ, λόγω γενικής απεργίας στην χώρα, σε μια πόλη χωρίς υψόμετρο. Τελικά μετά από εγγυήσεις το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο υψόμετρο του Κίτο κάτι που αυτόματα δίνει προβάδισμα στην Ιντεπεντιέντε. Η Λανούς είναι καλύτερη ομάδα προέρχεται από ανώτερο πρωτάθλημα, αλλά το υψόμετρο πάντα δίνει προβάδισμα στην ομάδα που το έχει συνηθίσει. Τον πρώτο λόγο για τη νίκη οι γηπεδούχοι.

Από το Κόπα Σουνταμερικάνα στη Νορβηγία όπου για την διοργάνωση του Κυπέλλου η Ρόζενμποργκ αντιμετωπίζει την Σάντνες. Η διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλη, άλλωστε τις χωρίζει και μια κατηγορία. Η Ρόζενμποργκ είναι το ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση, άλλωστε έχει στόχο την κατάκτηση του τροπαίου και εύκολα ή δύσκολα θα επιβεβαιώσει τον ρόλο του φαβορί και θα φτάσει στη νίκη – πρόκριση.

Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε – Λανούς 1

Σάντνες – Ρόζενμποργκ 2

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0