Basket Talk

Η Ρεάλ σκορπάει τον τρόμο, «διαλύοντας» και απειλώντας... ό,τι ρεκόρ υπάρχει στα Final Four!

Η Ρεάλ σκορπάει τον τρόμο, «διαλύοντας» και απειλώντας... ό,τι ρεκόρ υπάρχει στα Final Four!

Μια «διαστημική» Ρεάλ Μαδρίτης, καταρρίπτει απειλεί μια σειρά από ιστορικά ρεκόρ, τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο, με όσα κάνει απέναντι στον Ολυμπιακό!

Η Ρεάλ Μαδρίτης πραγματοποιεί ένα επιβλητικό ημίχρονο παιχίδι απέναντι στον Ολυμπιακό, «σπάζοντας» μια σειρά από ρεκόρ, και πλησιάζοντας σε μερικά ακόμα.

Ο Έντι Ταβάρες, το απόλυτο «σκιάχτρο» των ευρωπαϊκών γηπέδων εδώ και χρόνια, έφτασε τις 17 τάπες στα Final Four, περνώντας στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Ο «καυτός» Χεζόνια ξεκίνησε με τρία εύστοχα τρίποντα, δικό του προσωπικό ρεκόρ, και δεν αποκλείεται να κυνηγήσει τον αριθμό των 6, που είναι ο μεγαλύτερος που έχει σημειωθεί σε Final Four. Την ίδια στιγμή, ο Σέρχιο Ροντριγκεθ έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα εύστοχα σε αυτήν τη φάση της διοργάνωσης στον 21ο αιώνα, φτάνοντας τα 31. Συνολικά, οι Μαδριλένοι ευστόχησαν σε 9 από τα 12 πρώτα τρίποντα που επιχείρησαν! 

Σε ομαδικό επίπεδο, οι 28 πόντοι της Ρεάλ αποτέλεσαν τους περισσότερους που έχουν επιτευχθεί ποτέ σε πρώτο δεκάλεπτο σε Final Four. Ξεπέρασε, μάλιστα, τους 27 που είχε πετύχει η ίδια, και πάλι απέναντι στον Ολυμπιακό, το 2013! Έχει ο Ολυμπιακός κουράγιο, για μια παρόμοια, τεράστια ανατροπή;

 




www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0