Basket Talk

Έχει μάτια και στην… πλάτη: Ο Ντόνσιτς βλέπει πάσες που ο υπόλοιπος κόσμος δεν φαντάζεται καν (video)

Έχει μάτια και στην… πλάτη: Ο Ντόνσιτς βλέπει πάσες που ο υπόλοιπος κόσμος δεν φαντάζεται καν (video)

Για άλλη μία φορά ο Λούκα Ντόνσιτς μας δείχνει πως ίσως να μην είναι από αυτόν τον… πλανήτη. Ο Σλοβένος δεν πτοήθηκε από το μαρκάρισμα του Καμ Ρέντις και με μία «τυφλή» πάσα στον Ντάντε Έξουμ, τρέλανε ολόκληρο το NBA.

Πόσα παραπάνω μπορεί να πει κάποιος για το ταλέντο του Λούκα Ντόνσιτς; Ο Σλοβένος όμως κάθε φορά που πατάει στο παρκέ μας δίνει λόγους να συζητάμε για τα… μαγικά του.

Σε μία βραδιά που οι Μάβερικς πήραν μία σπουδαία νίκη απέναντι στους Λέικερς με 127-125, ο Ντόνσιτς ήταν και πάλι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Με 33 πόντους και 17 ασίστ άφησε λίγα περιθώρια αντίδρασης στους Λέικερς, που παρά την τρομερή εμφάνιση του ΛεΜπρόν Τζέιμς, με 33 πόντους, η ήττα δεν αποφεύχθηκε.

Το highlight της αναμέτρησης όμως ανήκει αδιαμφισβήτητα στον Σλοβένο σούπερ σταρ. Με τον Λούκα να βρίσκεται κάτω από την μπασκέτα και να έχει… κρεμασμένο από πάνω του τον Καμ Ρέντις, κανείς δεν περίμενε πως η συνέχεια θα είχε αυτή την κατάληξη.

Ο Ντόνσιτς χωρίς να βλέπει καθόλου τι συμβαίνει από πίσω του, πέρασε την μπάλα από την πλάτη του Ρέντις και έβγαλε ολομόναχο τον Έξουμ στο τρίποντο. Εκείνος είπε ευχαριστώ για το υπέροχο «δώρο» και μας χάρισε την καλύτερη φάση του αγώνα.



www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0