Basket Talk

Κώστας Σλούκας: «Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση, θα ενημερωθείτε» (video)

Κώστας Σλούκας: «Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση, θα ενημερωθείτε» (video)
Και το σίριαλ... συνεχίζεται. Το κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στην πλευρά του Κώστα Σλούκα και τους προέδρους του Ολυμπιακού δεν έφερε κάποια οριστική απόφαση, όπως τόνισε ο διεθνής γκαρντ, ο οποίος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που περίμεναν καρτερικά 4 ώρες.
Το πολυαναμενόμενο ραντεβού ανέμεσα σε Κώστα Σλούκα και τους προέδρους του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε μετά από 4 ώρες και από αυτό δεν βγήκε... λευκός καπνός.

Ο έμπειρος διεθνής γκαρντ, μετά από μία επιτυχημένη τριετία στα «ερυθρόλευκα», συζήτησε με τους αδερφούς Αγγελόπουλους το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους με την κατάσταση ακόμα να μην έχει ξεκαθαρίσει και την αγωνία στις τάξεις των φίλων των Πειραιωτών να συνεχίζεται, όπως φάνηκε εκ του αποτελέσματος.

Βγαίνοντας, ο Κώστας Σλούκας ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που περίμεναν για 4 ώρες το αποτέλεσμα της συζήτησης με τους προέδρους, λέγοντας: «Είχαμε μία εποικοδομητική συζήτηση με τους προέδρους. Δεν έχει παρθεί καμία απόφαση, ευχαριστώ πάρα πολύ, να είστε καλά» ήταν τι αρχικό του σχόλιο ενώ όταν ρωτήθηκε κατά πόσον θα υπάρχει άλλο ραντεβού τόνισε ξανά πως: «Θα ενημερωθείτε, δεν υπάρχει οριστική απόφαση»
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0