Basket Talk

Προπονήθηκαν μαζί Ντουράντ-Ίρβινγκ! (video)

Προπονήθηκαν μαζί Ντουράντ-Ίρβινγκ! (video)

Εκεί που φαινόταν πως οι Κέβιν Ντουράντ και Καϊρί Ίρβινγκ ήταν πιο κοντά στην «πόρτα της εξόδου», η κατάσταση άλλαξε και οι δύο σούπερ σταρ θα παραμείνουν κάτοικοι Μπρούκλιν. Μάλιστα «σήκωσαν μανίκια» ενόψει της σεζόν που έρχεται.

Τα στοιχήματα έδιναν και έπαιρναν πως το trade είναι πολύ πιθανό αυτό το καλοκαίρι για τους δυο σούπερ σταρ. Όμως η κατάσταση ανατράπηκε.

Ο KD, όπως είχε διαρρεύσει είχε ζητήσει ανταλλαγή από τους Νετς με αρκετές ομάδες, μία εξ’ αυτών και οι Μπακς, να μπαίνουν στους πιθανούς προορισμούς. Ωστόσο η «φωτιά έσβησε». Οι Νετς ανακοίνωσαν πως η συνάντησή με τον ιδιοκτήτη, Τζο Τσάι, και τον coach, Στιβ Νας είχε αίσιο τέλος και κάπως έτσι εκμηδενίστηκαν οι πιθανότητες μετακίνησης.

Όπως είχε συμβεί και λίγες μέρες νωρίτερα με τον «Διόσκουρό» του στο Μπρούκλιν, Καϊρί Ίρβινγκ, που φημολογούταν ότι είναι πιθανό να ξαναπαίξει στο πλάι του Λεμπρόν Τζείμς.

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν καθώς οι δύο τους ξεκινούν την προετοιμασία για την επόμενη μέρα και προπονήθηκαν μαζί για να καλύψουν τον... χαμένο χρόνο. Αντιπάλους είχαν τους μεταξύ άλλων τους Τρέι Γιανγκ, Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ και άλλους!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0