Basket Talk

Τούρκικες «σειρήνες» για Παπαπέτρου, ξεκαθαρίζουν όλα την Παρασκευή!

Τούρκικες «σειρήνες» για Παπαπέτρου, ξεκαθαρίζουν όλα την Παρασκευή!

Κρίσιμο θα είναι το επόμενο 24ωρο για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό, καθώς το ενδιαφέρον που δείχνουν Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές για τον Ιωάννη Παπαπέτρου φέρνει… χτυποκάρδια στο ΟΑΚΑ.

Από το πρωί της Πέμπτης (14/7) γράφτηκε η είδηση πως υπάρχει ένας… αστερίσκος στο συμβόλαιο του Ιωάννη Παπαπέτρου, παρόμοιος με αυτόν του Νεμάνια Νέντοβιτς. Πιο συγκεκριμένα, η εφημερίδα «livesport» ανέφερε πως υπάρχει μια προθεσμία η οποία λήγει την Παρασκευή (15/7) από την οποία μπορεί να «σπάσει» το συμβόλαιο του αρχηγού του Παναθηναϊκού.

Με 400.000 ευρώ, όποια ομάδα επιθυμεί, μπορεί να αποκτήσει τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Η Φενέρμπαχτσε φαίνεται πως είναι μια ομάδα που εξετάζει τον συγκεκριμένο όρο και θα ήθελε να ντύσει στα χρώματα της τον διεθνή γκαρντ. Στο συγκεκριμένο… παιχνίδι, εντάσσεται και η Αναντολού Εφές.

Η πλευρά της Φενέρ όμως δείχνει να είναι πιο «ζεστή» για την απόκτηση του, καθώς η παρουσία του Δημήτρη Ιτούδη παίζει το ρόλο της, ως προς μια πιθανή μεταγραφή στην πρωταθλήτρια Τουρκίας.

Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο του Παπαπέτρου έχει ισχύ έως και το επόμενο καλοκαίρι, με τον παίκτη να μένει ελεύθερος να επιλέξει επικείμενες προτάσεις που θα του γίνουν.

Πάντως οι άνθρωποι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός περιμενουν τις εξελιξεις, εκφράζοντας πάντως την αισιοδοξία ότι ο αρχηγος της ομάδας θα παραμεινει στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης:

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0