Basket Talk

Eκθείασε Τόμπσον ο Γιάννης: «Είχαμε ξεχάσει πόσο καλός είναι»

Eκθείασε Τόμπσον ο Γιάννης: «Είχαμε ξεχάσει πόσο καλός είναι»
Στην post game συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης Γουόριορς εναντίων Μπακς, ο Γιάννης εμφανίσθηκε εντυπωσιασμένος από το σόου του αντιπάλου του Κλέι Τόμπσον.
 

Η συγκλονιστική "τρίποντη" εμφάνιση του Αμερικάνου σταρ των Γουόριορς, οδήγησε στο σπάσιμο του αήττητου σερί που έτρεχε μέχρι χθες το Μιλγουόκι.

Σε μία κρίση παραδοχής, αλλά και ενθουσιασμού, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θέλησε να εκθειάσει τον αντίπαλο του, δείχνοντας έντονα το στοιχείο του fair play.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

Συγκεκριμένα είπε: «Δεν ήμασταν τόσο ανταγωνιστικοί όσο θέλαμε. Ο Κάρι, προφανώς, είναι από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα και εστιάσαμε πάνω του, αλλά δεν κάναμε πολύ καλή δουλειά στα ριμπάουντ και στην αντιμετώπιση των άλλων απειλών των αντιπάλων.

Ο Τόμπσον ήταν εξαιρετικός, είχαμε να τον δούμε καιρό λόγω του τραυματισμού του και είχαμε ξεχάσει πόσο καλός είναι. Χαίρομαι που επέστρεψε. Είμαι χαρούμενος για κάποιον που έχει αντιμετωπίσει αντιξοότητες που μπορεί να επιστρέψει και να παίξει σε υψηλό επίπεδο - απλά όχι εναντίον μας».

Για τους στόχους των Μπακς: «Εμείς θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, αλλά αυτό που μετρά είναι να παίζουμε καλά και να πιάσουμε την καλύτερη απόδοσή μας τον Μάιο και τον Ιούνιο. Στην Ανατολή υπάρχουν πολλές καλές ομάδες... Θα πρέπει πάντως να παίζουμε πιο δυνατά από ό,τι σήμερα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0