World Sports

EHF European Cup: Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά «λύγισε» και έχασε τον τίτλο στο τελευταίο πέναλτι!

EHF European Cup: Ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι τελικής πτώσεως, αλλά «λύγισε» και έχασε τον τίτλο στο τελευταίο πέναλτι!

Μια τεράστια προσπάθεια του Ολυμπιακού προδόθηκε στο φινάλε. Οι «ερυθρόλευκοι» ισοφάρισαν το συνολικό σκορ του ζευγαριού με τη Βάλουρ (31-27), αλλά ηττήθηκαν στα πέναλτι, στην τελευταία εκτέλεση, και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το ευρωπαϊκό όνειρο.

 

Σε έναν τρομερό τελικό για το EHF European Cup, ο Ολυμπιακός έχασε τον τίτλο στα πέναλτι από τη Βάλουρ (31-27, 4-5 πεν).

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το παιχνίδι με μεγάλη ορμή και αποφασιστικότητα, ενδεχομένως επηρεασμένος από την όμορφη και έντονη ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στο ΣΕΦ.

Το προβάδισμα των τεσσάρων τερμάτων αποκτήθηκε γρήγορα (6-2), στέλνοντας από νωρίς μήνυμα «κυριαρχίας» του Ολυμπιακού στο παιχνίδι.

Το 12-7 λίγο αργότερα αύξησε τον ενθουσιασμό, το 13-10 έφερε μια μικρή «προσγείωση», αλλά εκεί οι «ερυθρόλευκοι» απάντησαν με νέο ξέσπασμα (18-12, 22-15).

Η Βάλουρ επέστρεψε, μείωσε τη διαφορά και έβαλαν πίεση στον Ολυμπιακό σε διάφορες περιπτώσεις (24-19, 26-21). Αργότερα, μάλιστα, πλησίασε μετά από πολλή ώρα στα τέσσερα γκολ (27-23, 28-24). 

Ο Ολυμπιακός έδειξε να παίρνει σημαντικό προβάδισμα (30-24), αλλά οι Ισλανδοί απάντησαν άμεσα με δύο γκολ (30-26), πριν μπούμε στο τελευταίο λεπτό.

Ο Πασσιάς έκανε το 31-26, αλλά με γκολ στο φινάλε η Βάλουρ έστειλε τον αγώνα στα πέναλτι.

Εκεί η εξέλιξη ήταν εξίσου συγκλονιστική, η Βάλουρ ευστόχησε στα 5 δικά της, ο Σάββας έχασε το 5ο του Ολυμπιακού και οι «ερυθρόλευκοι» λύγισαν μετά από μια τόσο σκληρή μάχη.



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0