World Sports

«Ασημένια» η Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη και τώρα... ραντεβού στο Παρίσι! (video)

«Ασημένια» η Κατερίνα Στεφανίδη στη Ρώμη και τώρα... ραντεβού στο Παρίσι! (video)

Η εκπληκτική Κατερίνα Στεφανίδη, με άλμα στα 4.73μ. κατέκτησε τη δεύτερη θέση και το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ρώμης, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού!

Η Κατερίνα Στεφανίδη «πέταξε» όσο πιο ψηλά μπορούσε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στη Ρώμη και με άλμα στα 4.73μ. πήρε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του επί κοντώ, παρά τις ενοχλήσεις στο πόδι της.

Η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης πέρασε εύκολα τα 4.43μ. και τα 4.58μ., ενώ με το άλμα στα 4.68μ. «έσπασε» το φετινό της ρεκόρ, επιβεβαιώνοντας τη φόρμα στην οποία βρίσκεται.  

Ασταμάτητη η Στεφανίδη, πέρασε με την πρώτη προσπάθεια και τα 4.73μ., αλλά είδε την Εβλετίδα Μόζερ να περνάει πρώτη με άλμα στα 4.78μ. σημειώνοντας μάλιστα εθνικό ρεκόρ!



Η Ελληνίδα αθλήτρια δεν μπόρεσε να πιάσει την επίδοση αυτή, έμεινε στα 4.73μ. και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή της για ακόμη μία φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες! Αυτό ήταν το τρίτο της ασημένιο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα και συνολικά το πέμπτο, καθώς έχει κατακτήσει και δύο χρυσά. 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0