World Sports

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (update): Στις 21.00 η απόφαση για τη διεξαγωγή του ντέρμπι (video)

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (update): Στις 21.00 η απόφαση για τη διεξαγωγή του ντέρμπι (video)

Τα επεισόδια που έλαβαν χώρα πριν από την έναρξη του ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βόλεϊ, είχαν ως συνέπεια να οδηγηθούν στο νοσοκομείο οκτώ άνθρωποι. Αναμονή μέχρι τις 21:00 για την τύχη του αγώνα. Διαβάστε αναλυτικά πώς φτάσαμε σε αυτό το σημείο!

Σχετικά Άρθρα

Επεισοδιακός είναι, δυστυχώς, μέχρι στιγμής ο δεύτερος ημιτελικός μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το Challenge Cup. Μάλιστα, ύστερα από τη χρήση δακρυγόνων που πραγματοποιήθηκε από την αστυνομία εντός και εκτός γηπέδου, υπήρξε κόσμος ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά. Υπάρχουν αρκετοί αιμόφυρτοι, αλλά και φίλαθλοι με ανοιγμένα κεφάλια.

Όπως γίνεται αντιληπτό, χρειάστηκε να λάβουν άμεσα τη φροντίδα από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού, ενώ οκτώ άτομα διεκομίσθησαν στο νοσοκομείο με ΕΚΑΒ!

Με εντολή της αστυνομίας, άνοιξε μόνο μία θύρα στο γήπεδο, προκειμένου να γίνει ευκολότερα ο έλεγχος του κοινού. Ο όγκος του κόσμου όμως έγινε υπερβολικός και σαφώς δεν θα μπορούσε να χωρέσει μόνο σε μία θύρα, στην οποία είχαν μπει από πολύ νωρίς ήδη οι οργανωμένοι οπαδοί.

Η γκρίνια εντάθηκε εκτός γηπέδου, αναφορικά με την απόφαση της αστυνομίας και τότε μία διμοιρία έριξε δύο κρότους λάμψης και άρχισε να χτυπά κόσμο, μεταξύ των οποίων και παιδιά!

Ακολούθησε μεγάλη ένταση, με τους οργανωμένους να ακούνε τι γίνεται εκτός γηπέδου και να αποφασίζουν να βγουν έξω ομαδικώς. Η αστυνομία αντιλήφθηκε την πρόθεσή τους και έριξε δύο δακρυγόνα, με το ένα να πέφτει... μέσα στον κόσμο και το άλλο να καταλήγει εντός του γηπέδου.

Οι τραυματίες είναι πολλοί – περισσότεροι από οκτώ φυσικά που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο-, και το κλειστό εκκενώθηκε σχεδόν αμέσως. 

FpBigYDaIAMVXmc.png

Η ατμόσφαιρια ωστόσο παρέμεινε αποπνικτική για αρκετή ώρα, με τους αθλητές των δύο ομάδων να μην μπορούν να αναπνεύσουν ακόμη και μία ώρα μετά!

Η απόφαση για τη διεξαγωγή του αγώνα θα ληφθεί στις 21:00 από τον παρατηρητή της αναμέτρησης. Η έναρξη του αγώνα θα πραγματοποιηθεί είτε απόψε (15/2) στις 21:15 είτε αύριο (16/2).



Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0