World Sports

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου: Τζένγκο και Ντρισμπιώτη ανέβασαν την Ελλάδα τρίτη στον πίνακα μεταλλίων!

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου: Τζένγκο και Ντρισμπιώτη ανέβασαν την Ελλάδα τρίτη στον πίνακα μεταλλίων!
Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε η προτελευταία μέρα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στίβου για την ελληνική ομάδα. Χάρη στα δύο χρυσά μετάλλια της Ελίνας Τζένγκο και της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη, η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση στον πίνακα μεταλλίων της διοργάνωσης!

Μία ιστορική επίδοση κυνηγάει η Εθνική ομάδα στίβου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην τρίτη θέση στον πίνακα των μεταλλίων και αν δεν αλλάξει κάτι στην αυριανή τελευταία ημέρα της διογάνωσης (21/8) τότε θα τερματίσει στην υψηλότερη θέση της ιστορίας της.

Τα χρυσά της Τζένγκο και της Ντρισμπιώτη, προστέθηκαν σε αυτά του Μίλτου Τεντόγλου και το ασημένιο της Κατερίνας Στεφανίδη με αποτέλεσμα η Ελλάδα να φιγουράρει στην τρίτη θέση της κατάταξης.

 

Η διοργανώτρια Γερμανία είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με 5 χρυσά, 7 αργυρά και 2 χάλκινα, με την Βρετανία να ακολουθεί με 5 χρυσά, 5 αργυρά και 8 χάλκινα.

Η Ελλάδα κινδυνεύει να χάσει την τρίτη θέση στην περίπτωση που την τελευταία ημέρα η Ισπανία πάρει ένα χρυσό ή η Ολλανδία ένα ασημένιο ή στο πιο δύσκολο σενάριο κάποια από τις χώρες που είναι πιο πίσω πάρουν 2 χρυσά και τουλάχιστον ένα ασημένιο. 

Ο πίνακας μεταλλίων με τις πρώτες οκτώ χώρες μετά την 6η ημέρα (χρυσό-ασημένιο-χάλκινο-σύνολο)

  1. Γερμανία 5-7-2-14
  2. Μ. Βρετανία 5-5-8-18
  3. Ελλάδα 4-1-0-5
  4. Ολλανδία 4-0-2-6
  5. Ισπανία 3-3-3
  6. Νορβηγία 3-0-2-5
  7. Πολωνία 2-5-4-11
  8. Ιταλία 2-2-5-9
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0