World Sports

Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων: Πρώτος ο Ντελρίντ στο ύψος, δεύτερη θέση για τον Μέρλο (video)

Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων: Πρώτος ο Ντελρίντ στο ύψος, δεύτερη θέση για τον Μέρλο (video)

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Φαμπιάν Ντελρίντ στο ύψος αντρών στο 12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων με 2,21μ., με τον Αντώνη Μέρλο να φτάνει την ίδια επίδοση στην δεύτερη θέση και να προσπαθεί και για ατομικό ρεκόρ.

Ο Φαμπιάν Ντελρίν επιβεβαίωσε τον άτυπο τίτλο του φαβορί, κατακτώντας την πρώτη θέση στο 12ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων. Ο Σουηδός αθλητής ξεκίνησε από τα 2μ., συνέχισε στα 2,14μ. και στα 2,18, ενώ έφτασε και τα 2,21μ. με την πρώτη προσπάθεια, επίδοση που αποτελεί το φετινό ατομικό ρεκόρ του. Προσπάθησε παράλληλα χωρίς επιτυχία για τα 2,24μ.

Ο Αντώνης Μέρλος έσπασε επίσης το φετινό ατομικό ρεκόρ του, φτάνοντας κι αυτός τα 2,21μ. Ο Έλληνας ξεκίνησε από τα 2μ, ακολούθησαν τα 2,05μ. και τα 2,10μ., αλλά και 2,14μ. Μάλιστα επιχείρησε και στα 2,24μ. που θα αποτελούσαν το απόλυτο ατομικό ρεκόρ του, με το γήπεδο να τον ενθαρρύνει με παλαμάκια. Και οι τρεις προσπάθειές του όμως ήταν ανεπιτυχείς.

Ο Τίχομιρ Ιβάνοφ δεν κατάφερε να φτάσει τα 2,21μ. και έμεινε στα 2,18μ., ενώ ο Φίλιπ Μρίσιτς έφτασε τα 2,05μ., κάνοντας τρεις άκυρες προσπάθειες στα 2,10μ.

Οι νεαροί Δημήτρης Κούτσικας και Χρήστος Παπασταύρος προσπάθησαν να σπάσουν τα ατομικά ρεκόρ τους, χωρίς όμως επιτυχία. Ο πρώτος έκανε τρεις άκυρες προσπάθειες στα 2μ., με το ατομικό ρεκόρ του να παραμένει 1,95μ., ενώ ο δεύτερος επιχείρησε ανεπιτυχώς στα 1,90μ. (ατομικό ρεκόρ 1,85μ.).

 

Ο Αντώνης Μέρλος μετά την απονομή μίλησε στο BN Sports:

Πώς σου φάνηκε η εμπειρία από την διοργάνωση και το στάδιο;

«Όλα εξαιρετικά. Έχω πηδήξει μερικές φορές στο παρελθόν και προσπαθώ πάντα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Είχε βέβαια πολύ ζέστη αλλά αυτό φυσικά δεν επηρεάζεται από κάποιον και είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί».

Το γήπεδο χειροκροτούσε όλες τις προσπάθειές σου και δημιούργησε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Πώς σου φάνηκε;

«Όντως δημιούργησε (το γήπεδο) μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Μ’ άρεσε που ένιωθα πως ο κόσμος ήταν δίπλα μου και με στηρίζει στα άλματα αυτά. Ειδικά στο 2,24μ. που πήγαινα για ατομικό ρεκόρ. Είναι ωραίο να έχεις κόσμο μες στο γήπεδο. Όσο πιο πολλοί είναι τόσο πιο ωραία ατμόσφαιρα δημιουργείται».

Θα προσπαθήσεις ξανά να ξεπεράσεις το ατομικό σου ρεκόρ σύντομα;

«Αυτό θα ήθελα, είναι δεδομένο αυτό. Και αυτήν την περίοδο που είμαστε στην προετοιμασία αυτό προσπαθώ. Τώρα στον επόμενο αγώνα δεν ξέρω αν θα μπορέσω γιατί είναι πολύ κοντά, σε τρεις ημέρες. Είναι και η κούραση στην μέση, αλλά θα δώσω και εκεί το 100%».


Κώστας Ξενακούδης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0