World Sports

LEN Champions League, Ολυμπιακός - Μπρέσια 5-8: Ξύπνησαν αργά και ηττήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»

LEN Champions League, Ολυμπιακός - Μπρέσια 5-8: Ξύπνησαν αργά και ηττήθηκαν οι «ερυθρόλευκοι»
Η Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Μπρέσια με στο ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου του LEN Champions League.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 8-5 από την Μπρέσια στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, για την 9η αγωνιστική του Champions League υδατοσφαίρισης.

Εάν αποτέλεσμα, που βγάζει τους πρωταθλητές Ευρώπης ουσιαστικά «νοκ-άουτ» από τη διεκδίκηση της πρωτιάς στον Α΄ όμιλο, σε αντίθεση με τους πρωταθλητές Ιταλίας, που προπορεύονται αήττητοι στον όμιλο και έκαναν το «2 στα 2» στις αναμετρήσεις τους με τους «ερυθρόλευκους».

Μετά από σχεδόν 18 «άγονα» λεπτά, ο Γιώργος Δερβίσης πέτυχε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, αφού όμως προηγουμένως ο Λουόνγκο είναι ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-0. Το... ξεκόλλημα που περίμενε ο Θοδωρής Βλάχος δεν ήρθε ποτέ και η Μπρέσια έφτασε να προηγείται 6-1. Το προσωπικό κρεσέντο του Φιλίποβιτς με τρία διαδοχικά γκολ έδωσε ελπίδες στους πρωταθλητές Ελλάδας (6-4, έξι λεπτά πριν τη λήξη), αλλά ο Λουόνγκο αξιοποίησε την τρίτη ποινή του Δερβίση, νίκησε τον Ζερδεβά και σταμάτησε την «ερυθρόλευκη» αντεπίθεση.

Οκτάλεπτα: 0-2, 0-1, 2-3, 3-2

Ολυμπιακός: Μπίγιατς, Γραμματικός, Γκίλλας, Γενηδουνιάς 1, Γούβης, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης, Φιλίποβιτς 3, Χρυσοσπάθης, Κολόμβος, Ζερδεβάς.

Μπρέσια: Τεσάνοβιτς, Ντόλτσε, Πρεσιούτι 2, Λάζιτς 1, Βαπένσκι, Ρεζουτο, Τζιαβάντζα, Λουόνγκο 3, Ντι Σόμα, Τζίρο, Τζιανάτζα, Αλεσιάνι 1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0