World Sports

Νέα επίθεση Καραχάλιου σε Καπράλο!

Νέα επίθεση Καραχάλιου σε Καπράλο!
Με σκληρά λόγια απάντησε η Βασιλεία Καραχάλιου στην ΕΟΕ και τον πρόεδρο της Σπύρο Καπράλο.
Σχετικά Άρθρα
Την τελευταία της, και σκληρή απάντηση, έδωσε η αθλήτρια της ιστιοπλοίας, Βασιλεία Καραχάλιου απευθυνόμενη στον πρόεδρο της ΕΟΕ, Σπύρο Καπράλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της:

«Ναι! Σας ακούσαμε κ. Καπράλο.. και εσάς και την σαφέστατη απειλή σας ότι θέλετε να με.... καμαρώσετε στο βάθρο και ΔΕΝ θα με βοηθήσετε συναινώντας στο να αλλάξω χρώμα πανιών, προφασιζόμενος εθνικά φρονήματα. Μόνο που η αιτία ΔΕΝ είναι θέμα "εθνικής" περηφάνιας! Αυτό που θέλετε να αποφύγετε είναι ο διεθνής ΔΙΑΣΥΡΜΟΣ σας, σε προσωπικό επίπεδο.  

Ακούστε όμως κι εμένα, στη τελευταία μου επικοινωνία μαζί σας... ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν πρόκειται να με... καμαρώσετε σε βάθρο ξανά, πολύ απλά διότι ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΜΕΣΩ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΩΝ ΑΠΕΙΛΩΝ, ΚΑΛΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΜΟΥ.

Προτιμώ να περιμένω όσο χρειαστεί, ακόμα και αν αποφασίσετε να ΜΕ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙΤΕ ΣΤΕΡΩΝΤΑΣ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ, προκειμένου να απολαμβάνω, ψυχική ηρεμία και έναν στοιχειώδη σεβασμό για τους κόπους μου και την προσπάθεια μου.

ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΗΣ!!»




Μάλιστα κάτω από την ανάρτηση της αθλήτριας ρωτήθηκε για τα ποσά που δήλωσε η ΕΟΕ ότι δαπανήθηκαν για την προετοιμασία της και την στήριξη που δέχτηκε, με την Καραχάλιου να ρίχνει φως στην υπόθεση δίνοντας την εξής απάντηση:

«Εννοειται οτι σας επιτρεπω, εννοειται οτι θα σας πω.

Τον Δεκεμβριο του ‘20 δοθηκαν απο την ΕΟΕ ( καθ’ ομολογια του κ. Καπραλου) στην ΕΙΟ,20.000 ευρω για ενισχυση μου. Απο αυτα κατεληξαν σε μενα 6.150. Οταν συναντήσαμε κάποια στιγμή στο γραφείο του τον κ. Καπραλο με τον προπονητή μου, μας ρώτησε αν τελικά μας έδωσαν τις 20.000 χιλιάδες ή μας τα κράτησαν. Θύμωσε οταν ακουσε το ποσο που πηρα. Παρολα αυτα σε αργοτερη ερωτηση απο δημοσιογραφο, απαντησε οτι τα εδωσε για να τα διαχειριστει η ΕΙΟ.

Επισης,10.000 πηρα λιγο αργοτερα απο την ΕΟΕ σαν πριμ προκρισης στους Ολυμπιακους. Την ανοιξη του ‘20 και κατα παραινεση του κ. Καπραλου να βρουμε σπιτι στην Ιαπωνια, Ενοσιμα για το καλοκαιρι του ‘20, εμεις βρηκαμε, το πληρωσαμε, (10.000)διοτι τα σπιτια ηταν δυσευρετα ( ωστε να το μοιραστουμε με τον Βυρωνα Κοκκαλανη).Οταν αναβληθηκαν οι Αγωνες για το επομενο καλοκαιρι, ο ιδιοκτητης κρατησε τα χρηματα κ πληρωσε η ΕΟΕ το σπιτι. Τελος τον Μαιο του ‘21 δοθηκαν τα χρηματα απο ΕΟΕ στην ΕΙΟ (περιπου 9.000) για την αγορα σκαφους μου με διπλα υλικα. Παρολο που το σκαφος αυτο αφορουσε την προολυμπιακη μου προετοιμασια μεχρι τους Ολυμπιακους ( γιατι στους αγωνες συμμετεχουμε με σκαφη της διοργανωσης) ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΜΕΝΑ!!! Ελπιζω να καταφερα να σε διαφωτισω.»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0