TV or not TV

Σάββατο με μάχες πρωταθλήματος και ενισχυμένες αποδόσεις

Σάββατο με μάχες πρωταθλήματος και ενισχυμένες αποδόσεις

Δύο σημαντικά παιχνίδια σε Περιστέρι και Λαμία διεξάγονται το Σάββατο για την 18η αγωνιστική της Super League.

Στο πρώτο χρονικά ματς της 18ης «στροφής» του πρωταθλήματος, ο Ατρόμητος υποδέχεται τον ΟΦΗ (19:00). Οι γηπεδούχοι (22β.) βρίσκονται σε καταπληκτική κατάσταση και δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά στα τελευταία έντεκα παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις. Μάλιστα, οι νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό (3-2), Κηφισιά (3-0) και Βόλο (2-1) έβαλαν τον Ατρόμητο κοντά στην εξάδα, ενώ, στην άλλη μεριά, ο ΟΦΗ (16β.) ψάχνει την πρώτη του νίκη μετά από τέσσερα ματς (τρεις ήττες, μία ισοπαλία), θέλοντας να ξεφύγει από την 9η θέση της βαθμολογίας. Στο ματς του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες έμειναν στο 1-1 (σκόρερ οι Φελίπε, Γιουμπιτάνα).

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1:2.25 Χ:3.35 2:3.30

Λίγο αργότερα, στις 20:00, η Λαμία υποδέχεται τον Πανσερραϊκό (20:00). Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου, όμως η προτεραιότητά τους αφορά τα ματς της Super League, καθώς η μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά παιχνίδια τους έριξε στην 10η θέση (15β.), μόλις τρεις βαθμούς πιο πάνω από την τελευταία θέση του πρωταθλήματος. Αντίθετα, η Λαμία (21β.) είναι σαφώς πιο άνετη, όμως θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί τριών αγώνων χωρίς ήττα, στο οποίο περιλαμβάνεται φυσικά η σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0). Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πανσερραϊκός κέρδισε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου με 2-0 μετά από γκολ των Άλεξιτς και Στάικου.

Λαμία – Πανσερραϊκός 1:2.10 Χ:3.25 2:3.75

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Super League

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0