Τένις

Αλκαράθ: «Τρελό να παίζω στον ημιτελικό του Wimbledon»

Αλκαράθ: «Τρελό να παίζω στον ημιτελικό του Wimbledon»

Δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι έχει φτάσει έως τα ημιτελικά του Wimbledon ο Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Κάρλος Αλκαράθ δεν σταματά να δίνει «σάρκα και οστά» στα όνειρά του. Όπως ακριβώς συμβαίνει και στο Wimbledon τη φετινή χρονιά. Ο Ισπανός προκρίθηκε εύκολα στα ημιτελικά της διοργάνωσης, αποκλείοντας με 3-0 σετ τον Ρούνε. Στη συνέντευξη Τύπου, δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά του για το επίτευγμά του να φτάσει έως τους τέσσερις καλύτερους παίκτες του θεσμού.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο 20χρονος τενίστας:

«Είναι καταπληκτικό για μένα. Είναι ένα όνειρο από τότε που ξεκίνησα να παίζω τένις, να έχω καλά αποτελέσματα εδώ στο Wimbledon, ένα τόσο όμορφο και υπέροχο τουρνουά για μένα.

Είναι όνειρο να παίξω έναν ημιτελικό εδώ. Νομίζω ότι παίζω σε εξαιρετικό επίπεδο. Δεν περίμενα να φτάσω τόσο ψηλά σ’ αυτή την επιφάνεια. Για μένα είναι τρελό.

Ήταν δύσκολο. Στην αρχή ήμουν πολύ νευρικός, παίζοντας έναν προημιτελικό στο Wimbledon, πόσο μάλλον κόντρα στον Ρούνε, που είμαστε συνομήλικοι. Παίζει σε εξαιρετικό επίπεδο και ήταν δύσκολο να παίξω εναντίον του.

Αλλά το έχω πει μερικές φορές, όταν πας στο κορτ ξεχνάς φιλίες, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος στο δικό σου μισό, και νομίζω ότι τα κατάφερα πολύ καλά σε αυτό το κομμάτι.

Από το 2ο set και μετά, το απόλαυσα πολύ. Έπαιξα το παιχνίδι μου και είχα ένα χαμόγελο στο πρόσωπό μου, το οποίο είναι το κλειδί για όλα.

Χάρη στην κατάκτηση του 1ου set και το να ουρλιάξω αυτό το τεράστιο “vamos” με βοήθησε πολύ, και με βοήθησε να βρω το καλύτερο μου επίπεδο

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0