Τένις

Τζόκοβιτς: «Ασεβές να πω ότι είμαι ο κορυφαίος όλων!»

Τζόκοβιτς: «Ασεβές να πω ότι είμαι ο κορυφαίος όλων!»
Η απάντηση του Νόβακ Τζόκοβιτς, για το αν νιώθει ως ο καλύτερος τενίστας όλων των εποχών.
Η κατάκτηση του Roland Garros για το 2023, ήταν ξεχωριστή για τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Ήταν το 23ο Grand Slam του, με το οποίο ξεπέρασε τον Ράφαελ Ναδάλ και πλέον, είναι ο μόνος που έχει φτάσει σε τέτοιο αριθμό!

Προφανώς, η συζήτηση περί του κορυφαίου όλων των εποχών «φούντωσε» αμέσως μετά, με τον Σέρβο θρύλο να απαντά:

«Δεν μπορώ να πω ότι είμαι ο GOAT γιατί νιώθω πως είναι ασεβές προς όλους τους σπουδαίους πρωταθλητές από διαφορετικές εποχές του σπορ μας, που έπαιζαν σε άλλο στιλ απ' ό,τι παίζουμε τώρα. Έτσι, αφήνω τη συζήτηση για το ποιος είναι ο σπουδαιότερος σε κάποιον άλλο. Φυσικά έχω πίστη, αυτοπεποίθηση για ό,τι είμαι ικανός να πετύχω.

Νιώθω απίστευτα περήφανος, ολοκληρωμένος. Φυσικά το ταξίδι μου δεν έχει τελειώνει. Αισθάνομαι πως εάν κερδίζω grand slams, γιατί να σκεφτώ να ολοκληρώσω μία καριέρα, η οποία τρέχει για 20 χρόνια» ανέφερε αρχικά, για να τονίσει πως ήδη σκέφτεται το Wimbledon!

«Ακόμη αισθάνομαι πως έχω κίνητρο, νιώθω έμπνευση, ώστε να παίξω το καλύτερο τένις που μπορώ. Ήδη ανυπομονώ για το Wimbledon. Η σεζόν του γρασιδιού είναι ήδη στη γωνία, έτσι για εμένα στα πλάνα είναι μόνο το Wimbledon. Θα βρεθώ στο Λονδίνο σύντομα και θα προπονηθώ για ακόμη ένα Grand Slam».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0