Τένις

Μεντβέντεφ: «Ελπίζω να με αφήσουν να παίξω στο Wimbledon φέτος»

Μεντβέντεφ: «Ελπίζω να με αφήσουν να παίξω στο Wimbledon φέτος»
Δηλώσεις του Ντανιίλ Μεντβέντεφ, όσον αφορά τη συμμετοχή του στο φετινό Wimbledon.
Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση εντός 2023, έχοντας κατακτήσει τρεις τίτλους. «Λύγισε» τον Νόβακ Τζόκοβιτς στο Ντουμπάι και πλέον, έχει κάθε λόγο να νιώθει έτοιμος εν όψει των Grand Slams που έρχονται.

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ παραχώρησε δηλώσεις, κατά τις οποίες αναφέρθηκε και στo Wimbledon, όπου δεν έδωσε το «παρών» πέρυσι, λόγω της απόφασης αποκλεισμού Ρώσων και Λευκορώσων τενιστών, μετά την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία.

«Θέλω να παίξω στο γρασίδι, θέλω να αγωνιστώ στο Wimbledon. Μου αρέσει το χορτάρι αν και είναι πολύ δύσκολη επιφάνεια. Είναι λίγο πιο δύσκολο από τα hard courts κι εκεί πιστεύω ότι φαίνεται η μεγάλη ποιότητα του Τζόκοβιτς που έχει κερδίσει τόσα πολλά τουρνουά στο γρασίδι. Αν πετύχεις κάποιον καλό σέρβερ, θα πρέπει να κερδίσεις τα tie breaks. Ο Νόβακ κατάφερε πολλές φορές να κερδίζει με 6-4, 6-4, 6-4 και πραγματικά δεν ξέρω πως το κάνει» ανέφερε αρχικά, για να καταλήξει.

«Δεν ξέρω τι απόφαση θα πάρουν φέτος. Θα περιμένω και ελπίζω να μπορέσω να παίξω στο Wimbledon αυτή τη χρονιά και να έχω κάποια καλά αποτελέσματα».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0