Τένις

Μήνυση στον Κύργιο από θεατή του Wimbledon: «Με κατηγόρησε πως ήμουν μεθυσμένη!»

Μήνυση στον Κύργιο από θεατή του Wimbledon: «Με κατηγόρησε πως ήμουν μεθυσμένη!»
Μήνυση κατά του Νικ Κύργιου κατέθεσε θεατής του τελικού του Wimbledon, ανάμεσα στον Αυστραλό και τον Νόβακ Τζόκοβιτς.
Σχετικά Άρθρα
Όσα ανέφερε ο Νικ Κύργιος κατά μίας θεατή του μεγάλου φετινού τελικού στο Wimbledon κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, δεν πέρασαν στα... ψιλά!

Ο Αυστραλός τενίστας είχε διαμαρτυρηθεί έντονα, λέγοντας πως τον εμποδίζει την ώρα που σερβίρει, κατηγορώντας την πως είναι μεθυσμένη! «Αυτή με το φόρεμα, αυτή που μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά!» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την Guardian, η συγκεκριμένη θεατής, Άννα Πάλους, πηγαίνει τον Νικ Κύργιο στα δικαστήρια, καταθέτοντας μήνυση, ώστε να λύσουν τις διαφορές τους.

«Ο Κύργιος χάλασε όλη την μέρα, αλλά και προχώρησε σε λάθος ισχυρισμούς προς το πρόσωπό μου. Αυτό προκάλεσε ζημιά τόσο σε εμένα όσο και στην οικογένειά μου.

Ελπίζω ότι ο κ. Κύργιος θα αναλογιστεί τη ζημιά που προκάλεσε σε εμένα και την οικογένειά μου και να δώσει μια άμεση λύση σε αυτό το θέμα.

Ωστόσο, εάν δεν είναι διατεθειμένος να το κάνει αυτό, δεσμεύομαι να δικαιωθώ στο Ανώτατο Δικαστήριο. Δεν είμαι υπόδικος, αλλά μετά από πολλή σκέψη, κατέληξα στο συμπέρασμα ότι δεν έχω άλλη εναλλακτική από το να δώσω εντολή στους δικηγόρους μου της Brett Wilson LLP να κινήσουν διαδικασία συκοφαντικής δυσφήμισης κατά του κ. Κύργιου προκειμένου να καθαρίσει το όνομά μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0