Τένις

Wimbledon: Σάλος με την ερώτηση ρεπόρτερ στην Τομλγιάνοβιτς για το αν ο Κύργιος ήταν βίαιος στη σχέση τους (video)

Wimbledon: Σάλος με την ερώτηση ρεπόρτερ στην Τομλγιάνοβιτς για το αν ο Κύργιος ήταν βίαιος στη σχέση τους (video)
Η Αϊλα Τομλγιάνοβιτς κατα τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου μετά την ήττα της από την Έλενα Ριμπάκινα, ενοχλήθηκε φανερά όταν η πρώτη ερώτηση που της έγινε μετά τον προημιτελικό στο Wimbledon ήταν σχετικά με τον πρώην σύντροφό της, Νικ Κύργιο.
Στον προημιτελικό του Wimbledon, η Αϊλα Τομλγιάνοβιτς γνώρισε την ήττα από την Έλενα Ριμπάκινα από το Καζακστάν και δεν κατάφερε να συνεχίσει στους «4» του θεσμού.

Ύστερα από την μάχη της, η Αυστραλή τενίστρια πήγε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, η οποία ωστόσο δεν ξεκίνησε και τόσο καλά για την ίδια. Μόλις ξεκίνησε η συνέντευξη, η πρώτη ερώτηση που έγινε στην Τομλγιάνοβιτς δεν είχε να κάνει με τον αγώνα αλλά με τον πρώην σύντροφό της, Νικ Κύργιο! Πιο συγκεκριμένα, ρεπόρτες ρώτησε την τενίστρια εάν κατά την διάρκεια της σχέσης τους έιχε δεχθεί κάποια άσχημη συμπεριφορά από τον Κύργιο, με αφορμή την δίκη που θα γίνει κατά του ίδιου από την πρώην του, με την κατηγορία της κακοποίησης.

Η Τομλγιάνοβιτς όπως ήταν λογικό, ενοχλήθηκε από αυτή την ερώτηση και ξέσπασε αργότερα στα social.

«Πάει καιρός από τότε που χωρίσαμε και κρατάω τις σχέσεις μου ιδιωτικά και έτσι θέλω να μείνει. Προφανώς είμαι κατά της ενδοοικογενειακής βίας. Δεν ξέρω τι έχει γίνει στην υπόθεση, αλλά ελπίζω να λυθεί σύντομα. Εγώ δεν είχα ανάλογη εμπειρία μαζί του» είπε η Τομλγιάνοβιτς.

«Είναι απογοητευτικό που μετά από δύο ώρες αγώνα στα προημιτελικά, η πρώτη ερώτηση που επέλεγε να μου κάνει ο δημοσιογράφος, δεν είχε καμία σχέση με το παιχνίδι» έγραψε στο προφίλ της αργότερα.


www.bnsports.gr





Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0