Τένις

Wimbledon: «Καθάρισε» εύκολα ο Τσιτσιπάς και τώρα θέλει… ρεβάνς από τον Κύργιο! (video)

Wimbledon: «Καθάρισε» εύκολα ο Τσιτσιπάς και τώρα θέλει… ρεβάνς από τον Κύργιο! (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε ένα εύκολο έργο απέναντι στον Τζόρνταν Τόμπσον, επικρατώντας με 3-0 σετ, και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στην αναμέτρηση με τον Νικ Κύργιο για τον 3ο γύρο του Wimbledon.

Εύκολο έργο είχε ο Στέφανος Τσιτσιπάς στον δεύτερο γύρο του Wimbledon. Ο Έλληνας τενίστας επικράτησε σε 3-0 σετ (6-3, 6-2, 7-5) του Τζόρνταν Τόμπσον με μια εξαιρετική εμφάνιση και προκρίθηκε έτσι για δεύτερη φορά στην καριέρα του στην… τρίτη πράξη της διοργάνωσης.

Στο πρώτο σετ ο Τσιτσιπάς κατάφερε να «σπάσει» δύο φορές το σερβίς του Αυστραλού, γεγονός που τον βοήθησε να κλείσει πολύ γρήγορα με 6-2.

Στη συνέχεια, στο δεύτερο, ο Τόμπσον ήταν αυτός που πάτησε καλύτερο στο γρασίδι και με break προηγήθηκε με 3-1. Ο Στέφανος όμως στάθηκε αντάξια στη θέση του, κέρδισε τα επόμενα 5 games και έκανε το 2-0 στα σε με 6-3.

Στο τρίτο και τελευταίο σετ ο Αυστραλός έδειξε πως δεν θα τα παρατήσει εύκολα. Αφού κατάφερε να κρατήσει το σερβίς του σε όλα τα games και να κάνει το 5-5. Τελικώς, έπειτα από δύο break, ο Τσιτσιπάς μπόρεσε να κάνει το 7-5 και να πανηγυρίσει τη νίκη.

Στον επόμενο γύρο ο 24χρονος δίνει ραντεβού με τον Νικ Κύργιο από τον οποίο θέλει να… πάρει το αίμα του πίσω, καθώς πριν από λίγες ημέρες οι δυο τους τα είχαν πει στο Χάλε με τον Ελληνοαυστραλό να φεύγει νικητής. 

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0