Τένις

Μαρία Σάκκαρη: «Απολαμβάνω το χρόνο μου στο τουρνουά αυτό»!

Μαρία Σάκκαρη: «Απολαμβάνω το χρόνο μου στο τουρνουά αυτό»!

Χαμογελαστή και ευδιάθετη ήταν η Μαρία Σάκκαρη μετά την πρόκρισή της στον τρίτο γύρο του Wimbledon και στις καθιερωμένες δηλώσεις των νικητών.

«Ήταν πολύ καλός αγώνας, ελπίζω να τον απολαύσατε. Είμαι πολύ χαρούμενη που έπαιξα σ' αυτό το γήπεδο, την τελευταία φορά που έπαιξα εδώ είχα χάσει, οπότε είμαι πολύ χαρούμενη που κέρδισα σήμερα, είναι ένα από τα καλύτερα γήπεδα του κόσμου», δήλωσε η 26χρονη αρχικώς.

Μέχρι στιγμής, η Μαρία δεν έχει χάσει σετ, παίζοντας δυο σύντομους αγώνες στα γήπεδα του Wimbledon, γεγονός για το οποίο ρωτήθηκε: «Φυσικά, όσο περισσότερη ενέργεια μπορείς να εξοικονομήσεις για τους τελευταίους γύρους, τόσο το καλύτερο. Είμαι πολύ χαρούμενη και απολαμβάνω τον χρόνο μου εδώ. Έχω μια καταπληκτική ομάδα, έχω την οικογένειά μου εδώ, έχω ανθρώπους που αγαπώ κοντά μου. Είναι ξεχωριστό επίσης που έχουμε ξανά γεμάτα στάδια. Απολαμβάνω το παιχνίδι μου στο γρασίδι και κάθε στιγμή εδώ, σ' αυτό το εκπληκτικό τουρνουά».

Ως προς τον επόμενο γύρο, εκεί που η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει την Τατιάνα Μαρία: «Θα είναι δύσκολος αγώνας, όποιον και αν έχεις απέναντί σου σ' αυτή τη φάση είναι μια μεγάλη πρόκληση. Πρέπει να φέρω το καλύτερο που μπορώ και να παίξω καλύτερα. Θέλω να παίξω καλά και να μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ».

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0