Τένις

Νικ Κύργιος: Έφτυσε προς το μέρος θεατή στο Wimbledon και δεν ζήτησε καν συγγνώμη!

Νικ Κύργιος: Έφτυσε προς το μέρος θεατή στο Wimbledon και δεν ζήτησε καν συγγνώμη!

Νικητής αναδείχτηκε στον 1ο γύρο του Wimbledon ο Νικ Κύργιος απέναντι στον Βρετανό, Πολ Τζαμπ, αλλά προκάλεσε αίσθηση με.. φτύσιμο προς τους θεατές που τον αποδοκίμασαν.

Αρνητικός πρωταγωνιστής αποτέλεσε για μία ακόμα φορά ο Νικ Κύργιος. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας αγωνίστηκε στον 1ο γύρο του Wimbledon κόντρα στο Βρετανό Πολ Τζαμπ. Έπειτα από σκληρή μάχη επικράτησε με 3-2 σετ, εντούτοις προκάλεσε εντύπωση η αντίδρασή του με τη λήξη του αγώνα.

Ο Κύργιος κοίταξε προς την πλευρά θεατών που τον αποδοκίμαζαν κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και μάλιστα έφτυσε προς το μέρος του. Αν κάποιος περίμενε ότι έγινε κατά τύχη, διαψεύστηκε άμεσα από τον ίδιο τον αθλητή. Ο τενίστας ρωτήθηκε στη Συνέντευξη Τύπου για το συμβάν και τόνισε: «ναι, έφτυσα προς το μέρος αυτών που δεν με σεβάστηκαν όσο αγωνιζόμουν. Δεν θα το έκανα σε κάποιους που με υποστηρίζουν».


Στο πιο φημισμένο Grand Slam, στο τουρνουά όπου επιτρέπεται μόνο λευκή ενδυμασία, ο Κύργιος φρόντισε και πάλι να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας, όχι για θετικό λόγο, πάνω του. Σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι, τόνισε ότι αφιερώνει τη νίκη σε ορισμένους που δε με συμπαθούν. 



www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0