Τένις

Γιατρός Ναδάλ: «Θαύμα για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο αυτό που έκανε στο Παρίσι»!

Γιατρός Ναδάλ: «Θαύμα για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο αυτό που έκανε στο Παρίσι»!

Ο γιατρός του Ράφα Ναδάλ, Άνχελ Ρουίθ Κοτορό, παραδέχθηκε πως αυτό που έκανε ο Ισπανός στα κορτ του Παρισιού, αγγίζει τα όρια του θαύματος.

Ο γιατρός του Ράφαελ Ναδάλ, Άνχελ Ρουίθ Κοτορό, παραδέχθηκε πως αυτό που συνέβη με τον Ισπανό τενίστα στο Παρίσι, είναι υπερφυσικό αγγίζοντας τα όρια του θαύματος. Ο «βασιλιάς του χώματος» κατέκτησε την περασμένη εβδομάδα τον 22ο Grand Slam τίτλο της καριέρας του και 14ο στο Γαλλικό Όπεν, παίζοντας ουσιαστικά σχεδόν από την αρχή του τουρνουά με ένα πόδι!

Το χρόνιο πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο πόδι, και για το οποίο είχε μιλήσει ανοιχτά στο τουρνουά της Μαδρίτης, ανάγκασε τον 36χρονο Ισπανό να κάνει καθημερινές ενέσεις προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί, κερδίζοντας το σεβασμό ακόμα και των επικριτών του για τη θέληση και την αυταπάρνηση που επέδειξε.

«Η ικανότητα του Ράφα να αψηφήσει τον τραυματισμό, ήταν ένα θαύμα για κάθε φυσιολογικό άνθρωπο» είπε ο Ισπανός γιατρός, ο οποίος ανέλαβε και την αποθεραπεία του μετά την υπερπροσπάθεια του Παρισίου.

Όπως αποκάλυψε ο Κοτορό, ο Ναδάλ στοχεύει να αγωνιστεί στο Wimbledon, παρ’ότι εμφανίστηκε με πατερίτσες και με δυσκολία στην κίνηση, τις επόμενες ημέρες του θριάμβου του στο Γαλλικό Όπεν.

«Ο στόχος είναι να μην διαρκέσει άλλο η αποθεραπεία και να μπορέσει να παίξει στο Wimbledon» είπε ο Κοτορό στο El Partidazo de Cope.

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0