Τένις

Κίνδυνος για τον Μεντβέντεφ να μείνει εκτός Wimbledon!

Κίνδυνος για τον Μεντβέντεφ να μείνει εκτός Wimbledon!
Σε κίνδυνο βρίσκεται η συμμετοχή του Ντανιίλ Μεντβέντεφ στο τουρνουά Wimbledon λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία σύμφωνα με την «L' equipe».
Ο Υπουργός Αθλητισμού της Αγγλίας, Νάιτζελ Χάντλεστον με δηλώσες του στην «L' equipe» υποστήριξε ότι μόνο όσοι  αθλητές έχουν ταχθεί εναντίον του Βλαντιμίρ Πούτιν και της εισβολής στην Ουκρανία θα μπορούν να αγωνιστούν επί αγγλικού εδάφους.

Γίνεται αντιληπτό λοιπόν ότι ο Νο1 της Παγκόσμιας Κατάταξης αν θέλει να αγωνιστεί στο Wimbledon θα πρέπει να πάρει ανοιχτά θέση κατά της εισβολής στην Ουκρανία και φυσικά κατά του Πούτιν. Σε διαφορετική περίπτωση  ο Ρώσος τενίστας δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στο τουρνουά ενώ το ίδιο ισχύει και για οποιονδήποτε άλλον Ρώσο ή Λευκορώσο αθλητή.

«Θέλουμε εγγυήσεις πως δεν είναι υποστηρικτές του Πούτιν και θεωρούμε πως αυτές πρέπει να είναι οι ενέργειες τους» είπε χαρακτηριστικά ο Χάντλεστον.

Σε αντίθεση με την Αγγλία και το Wimbledon, στην Γαλλία και το Roland-Garros δεν έχει γίνει γνωστό τι θα ισχύσει για τους αθλητές από τις συγκεκριμένες χώρες.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0