Τένις

Προπονητής του Ρότζερ Φέντερερ: «Απίθανο να παίξει στο Wimbledon»

Προπονητής του Ρότζερ Φέντερερ: «Απίθανο να παίξει στο Wimbledon»

Ο Ρότζερ Φέντερερ είναι απίθανο να παίξει το φετινό Wimbledon, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει από χειρουργική επέμβαση στο γόνατο, όπως δήλωσε ο προπονητής του Σεβερίν Λούθι σε ελβετική εφημερίδα.

Ο πιο πρόσφατος αγώνας του οκτώ φορές Ελβετού πρωταθλητή του Wimbledon ήταν στο περσινό Wimbledon, όπου αποκλείστηκε στα προημιτελικά και στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι θα υποβληθεί στην τρίτη επέμβαση στο γόνατο μέσα σε δύο χρόνια.

 «Προς το παρόν, δεν τον φαντάζομαι να παίζει Wimbledon», δήλωσε ο Λούθι στην εφημερίδα Tages-Anzeiger, σύμφωνα με την Independent.

 «Δεν λέω ότι είναι αδύνατο, αλλά δεν μπορώ να το φανταστώ αυτή τη στιγμή», είπε.

 «Είναι ακόμα στη φάση της αποκατάστασης. Όχι μόνο πρέπει να χτιστούν οι μύες του γονάτου και των ποδιών, πρέπει να ενισχυθεί ολόκληρο το σώμα. Είναι ένα πλήρες πρόγραμμα προετοιμασίας

 Όταν ο Φέντερερ ανακοίνωσε την απόφασή του να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ο 40χρονος 20 φορές πρωταθλητής Grand Slam αναγνώρισε ότι η επιστροφή στο ATP Tour θα ήταν μια πρόκληση.

 «Θέλω να δώσω στον εαυτό μου μια αχτίδα ελπίδας για να επιστρέψω στην περιοδεία», είπε ο Φέντερερ σε ένα βίντεο εκείνη την εποχή.

 «Είμαι ρεαλιστής, μην με παρεξηγείτε. Ξέρω πόσο δύσκολο είναι σε αυτή την ηλικία να κάνω άλλη μια επέμβαση και να το δοκιμάσω, αλλά θέλω να είμαι υγιής

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης0