Τένις

Τζόκοβιτς: Αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα για το Australian Open

Τζόκοβιτς: Αποφασίζει τα επόμενα 24ωρα για το Australian Open
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προπονείται τις τελευταίες ημέρες στη Μαρβέγια της Ισπανίας και ακόμη παραμένει άγνωστο, αν θα ταξιδέψει στην Αυστραλία για να δώσει το παρών στο φετινό Αυστραλιανό Όπεν (17-30/1).

Ο 34χρονος Σέρβος δεν έχει αποκαλύψει το καλεντάρι του για τους πρώτους μήνες του 2022 και με δεδομένο ότι παραμένει ανεμβολίαστος, όπως ο ίδιος έχει αφήσει να εννοηθεί στο πρόσφατο παρελθόν, τότε η συμμετοχή του στο πρώτο Major της σεζόν, συνεχίζει να είναι αμφίβολη.

Ο κάτοχος εννέα τίτλων στη Μελβούρνη και Νο1 τενίστας στον κόσμο, σύμφωνα με τον Διευθυντή του Αυστραλιανού Όπεν, Κρεγκ Τιλί, θα ανακοινώσει την απόφασή του μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Ο Τιλί, σε δηλώσεις του από τη Μελβούρνη, τόνισε πως μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, υπάρχουν κάποιες τελευταίες πτήσεις τσάρτερ, με αθλητές που θα ταξιδέψουν την τελευταία στιγμή στη χώρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σερβία, η πλευρά του Τζόκοβιτς συνεχίζει να ασκεί πίεση για να μπει ο 34χρονος σε πρωτόκολλο ιατρικής εξαίρεσης, που θα του δώσει το εισιτήριο να βρεθεί στην Αυστραλία, παρότι ανεμβολίαστος, και να αγωνιστεί κανονικά στο πρώτο μεγάλο ραντεβού της νέας χρονιάς.

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0