Τένις

Australian Open: «Ο Τζόκοβιτς πρέπει να εμβολιαστεί για να αγωνιστεί στο τουρνουά»

Australian Open: «Ο Τζόκοβιτς πρέπει να εμβολιαστεί για να αγωνιστεί στο τουρνουά»
O Νόβακ Τζόκοβιτς, νο 1 στην παγκόσμια κατάταξη  και όλοι οι άλλοι παίκτες θα πρέπει να εμβολιαστούν κατά της Covid-19 για να αγωνιστούν στο Australia Open τον ερχόμενο Ιανουάριο, δήλωσε το Σάββατο ο επικεφαλής του τουρνουά Κρεγκ Τάιλι.

Ο Τζόκοβιτς αρνήθηκε να αποκαλύψει εάν είναι εμβολιασμένος και είπε ότι θα περιμένει μέχρι η ομοσπονδία τένις της Αυστραλίας αποκαλύψει τα πρωτόκολλα υγείας, προτού αποφασίσει να παίξει στο Melbourne Park.

«Υπάρχουν πολλές εικασίες σχετικά με τον εμβολιασμό και για να είμαι πολύ σαφής, όταν ο πρωθυπουργός της πολιτείας ανακοίνωσε ότι όλοι θα πρέπει να εμβολιαστούν το καταστήσαμε σαφές», είπε ο Τάιλι στους δημοσιογράφους. 

«Ο Νόβακ είπε ότι το βλέπει αυτό ως προσωπική του υπόθεση. Θα θέλαμε να δούμε τον Νόβακ εδώ, ξέρει ότι θα πρέπει να εμβολιαστεί για να παίξει εδώ», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση φέρνει οριστικό τέλος στις διαπραγματεύσεις μηνών, μεταξύ της ομοσπονδίας τένις της Αυστραλίας και της κυβέρνησης της πολιτείας Βικτώριας, η οποία είχε επιμείνει καθ' όλη τη διάρκεια ότι όλοι στο Melbourne Park, θα έπρεπε να εμβολιαστούν.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0