Sports

Ολυμπιακός: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στη SUNEL Arena μετά το ματς με την Εφές

tags :
Ολυμπιακός: Αποκαταστάθηκαν οι ζημιές στη SUNEL Arena μετά το ματς με την Εφές

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός κινητοποιήθηκε άμεσα για την αποκατάσταση των φθορών στη SUNEL Arena, μετά την αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, αναλαμβάνοντας το σχετικό κόστος.

Άμεση ήταν η αντίδραση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μετά τις φθορές που καταγράφηκαν στη SUNEL Arena, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας στη EuroLeague για τη φετινή σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» έδωσαν εντολή να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν σε κοινόχρηστους χώρους του γηπέδου, αναλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου το κόστος των εργασιών.

Το περιστατικό σημειώθηκε μετά την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντολού Εφές, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague. Στους χώρους του κλειστού των Άνω Λιοσίων, μεταξύ των οποίων και στις τουαλέτες, εντοπίστηκαν φθορές και συνθήματα που προκάλεσαν την αντίδραση της διοίκησης.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τις φθορές στη SUNEL Arena

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός καταδίκασε δημόσια το περιστατικό και ξεκαθάρισε ότι θα προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

Παράλληλα, η διοίκηση των Πειραιωτών εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τη συμπεριφορά συγκεκριμένων ατόμων, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν αντιπροσωπεύουν την πλειονότητα των φιλάθλων της ομάδας.

Στόχος της ΚΑΕ είναι να διασφαλιστεί ο σεβασμός προς το γήπεδο που φιλοξενεί προσωρινά την ομάδα, αλλά και προς τη συμφωνία συνεργασίας με την ΑΕΚ.

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης