Sports

Στάικος: «Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση για να παίρνουμε βαθμούς»

Στάικος: «Χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση για να παίρνουμε βαθμούς»
Στην ανάγκη να έχουν οι παίκτες του μεγαλύτερη συγκέντρωση στο παιχνίδι τους στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΣ Γιάννινα, Θανάσης Στάικος, μετά την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα καθώς γνώρισε την διαδοχική ήττα του και την συνολικά για φέτος στο πρωτάθλημα της Super League, αυτή τη φορά από τον Ατρόμητο, με 2-1 στο Περιστέρι. Ο τεχνικός της ομάδας των Ιωαννίνων, Θανάσης Στάικος μίλησε στην κάμερα της NOVA μετά την λήξη του αγώνα και στάθηκε στην ανάγκη μεγαλύτερης συγκέντρωσης από τους παίκτες του προκειμένου να έρθουν οι βαθμοί.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στη NOVA:

«Ήταν ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις και ισορροπημένο. Προηγηθήκαμε και θα μπορούσαμε να ελέγξουμε το παιχνίδι. Κάποιες στιγμές όμως που δεν είχαμε συγκέντρωση δεχθήκαμε δύο γκολ. Κάναμε καλή προσπάθεια αλλά χρειαζόμαστε περισσότερη συγκέντρωση για να παίρνουμε και βαθμούς. Δεν είχαμε απειληθεί καθόλου και δείχναμε να ελέγχουμε το παιχνίδι , αλλά σε ένα διάστημα δέκα λεπτών χάσαμε τη συγκέντρωση μετά το προβάδισμα και αυτό το δεκάλεπτο ήταν καταστροφικό», σχολίασε αρχικά.

Όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον ΟΦΗ, ανέφερε: «Πλέον το μυαλό μας είναι στο επόμενο ματς με τον ΟΦΗ που είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Μέχρι τώρα γενικά έχουμε καλά σχόλια από αντιπάλους και καλές εντυπώσεις, όμως μας λείπουν οι βαθμοί και θα δώσουμε τα πάντα για να κερδίσουμε τον ΟΦΗ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0