Sports Βusiness

Sacramento Kings: Συνέχεια στον «χορό» των κρυπτονομισμάτων - Πολυετής χορηγική συμφωνία με την Ankr!

Sacramento Kings: Συνέχεια στον «χορό» των κρυπτονομισμάτων - Πολυετής χορηγική συμφωνία με την Ankr!

Οι Sacramento Kings υπέγραψαν πολυετή συμφωνία με την Ankr, πλατφόρμα που δραστηριοποιείται στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και της ψηφιακής περιουσίας!

Σχετικά Άρθρα

Ο ιδιοκτήτης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών και πρόεδρος των Sacramento Kings, Vivek Ranadive, ήρθε σε πλήρη συμφωνία με την Ankr, εταιρεία που εδρεύει στο San Francisco και δραστηριοποιείται στον χώρο των κρυπτονομισμάτων και της ψηφιακής περιουσίας.

Ως μέρος της συμφωνίας, αναφέρεται πως το γήπεδο των Kings, θα φέρει σε κάθε γραμμή επαναφοράς το λογότυπο της Ankr, ώστε να είναι εμφανές σε κάθε παιχνίδι στο Golden 1 Center, ενώ τονίζεται πως θα διοργανώνεται μία εκδήλωση ετησίως, με την ενημέρωση για τη «βιομηχανία» των κρυπτονομισμάτων να βρίσκεται στο επίκεντρο.

«Ο αθλητισμός μπορεί να είναι μία πολύ ισχυρή πλατφόρμα για να εκπαιδεύσεις το κοινό και να ανοίξεις τον δρόμο για καινοτομίες», τόνισε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας του Sacramento.

Ο άμεσος σκοπός της συνεργασίας είναι, προφανώς, η περαιτέρω «εμπλοκή» των Sacramento Kings στην ολοένα και περισσότερο αναπτυσσόμενη οικονομία των κρυπτονομισμάτων.

Από τη δική της πλευρά, η Ankr, δια μέσου του ιδρυτή της, Chandler Song, ανέφερε: «Θαυμάζω τους διευρυμένους ορίζοντες του ιδιοκτήτη των Sacramento Kings. Είναι μία από τις πιο καινοτόμες ομάδες στο NBA και στον αθλητισμό γενικότερα».

Υπενθυμίζεται πως οι Sacramento Kings έχουν αναπτύξει συναλλαγές μέσω κρυπτονομισμάτων ήδη από το 2014, ενώ προσφέρουν, παράλληλα, τη δυνατότητα σε παίκτες και τεχνικό τιμ, να πληρωθούν μέσω Bitcoin.

Φάνης Τσοκανάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0