Sports Βusiness

Οι Phoenix Suns γίνονται ο νέος... παίκτης στο «ρόστερ» της socios.com! (video)

Οι Phoenix Suns γίνονται ο νέος... παίκτης στο «ρόστερ» της socios.com! (video)

Δεν σταματούν οι επενδύσεις της socios.com στον χώρο του αθλητισμού, αφού μετά τις Παρί Σεν Ζερμέν, Γιουβέντους και Ίντερ, ανακοινώθηκε η συνεργασία της με τους Phoenix Suns!

Το ρόστερ της socios.com απέκτησε έναν ακόμα ισχυρό εμπορικά «παίκτη»!

Ο λόγος για τους Phoenix Suns, που ακολούθησαν το παράδειγμα ευρωπαϊκών αθλητικών κολοσσών, όπως η Μπαρτσελόνα, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Γιουβέντους, η Μάντσεστερ Σίτι, και εντάχθηκαν στην «οικογένεια» της διεθνούς αναγνώρισης εταιρείας, που δραστηριοποιείται στον χώρο των κρυπτονομισμάτων.

Η κίνηση αυτή φανερώνει τα σχέδια παγκόσμιας επέκτασης και σε άλλες ηπείρους, πλην της Ευρώπης, ιδίως μέσω των Fan Token. Με τις ΗΠΑ, την Ασία και τη Νότια Αμερική να θεωρείται πως έχουν πρόσφορο έδαφος για τις δραστηριότητες της εταιρείας, εντός του τρέχοντος έτους άνοιξαν γραφεία τόσο στην Κωνσταντινούπολη, όσο και στο Σάο Πάολο και το Μπουένος Άιρες, ενώ υπάρχει πρόβλεψη και για δημιουργία νέων στη Βόρεια Αμερική, στο άμεσο μέλλον!

Όπως γίνεται κατανοητό, μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία, δεν θα μπορούσε να αφήσει ανεκμετάλλευτο ως επιλογή, ένα franchise όπως αυτό των Suns!

Ο Dan Costello, Εκτελεστικός Αντιπρόσωπος των Phoenix Suns, ανέφερε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την προσθήκη ενός καινοτόμου συνεργάτη στους συμπαίκτες μας. Η συνεργασία με τη socios.com θα βοηθήσει να εκτοξεύσουμε την εμπειρία των οπαδών σε νέα ύψη!»

Παράλληλα, ο CEO της socios.com and Chiliz, Alexandre Dreyfus, τόνισε: «Είναι υπέροχο συναίσθημα, όταν βλέπεις τον ρυθμό με τον οποίο επεκτείνεται η εταιρεία. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο περήφανοι για τη συνεργασία μας με τους Phoenix Suns. Δεσμευόμαστε να προσφέρουμε στο μέλλον, πρωτόγνωρες εμπειρίες στους φιλάθλους!»

Τέλος, στο πλαίσιο της συνεργασίας των δύο πλευρών, λέγεται πως το χαρακτηριστικό σήμα της εταιρείας θα εμφανίζεται στην «αρένα» του Footprint Center.

Φάνης Τσοκανάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0