Πρόσωπα

Τι συνέβη στον Κριστιάνο Ρονάλντο; Έχασε το... άχαστο, «βούτηξε» χωρίς λόγο και ο Μέσι συνεχίζει να τον «κυνηγά»! (video)

Τι συνέβη στον Κριστιάνο Ρονάλντο; Έχασε το... άχαστο, «βούτηξε» χωρίς λόγο και ο Μέσι συνεχίζει να τον «κυνηγά»! (video)
Η Αλ Νασρ αποκλείστηκε από την Αλ Αΐν του Ερνάν Κρέσπο και αποδείχθηκε, πως ακόμα και ο Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει δύσκολα βράδια στη Σαουδική Αραβία. Πολύ δύσκολα, για την ακρίβεια.
Η πλειοψηφία θεωρούσε δεδομένη την πρόκριση της Αλ Νασρ, στα ημιτελικά του Champions League της Ασίας, παρότι είχε ηττηθεί από την Αλ Αΐν με 0-1 στο πρώτο μεταξύ τους ματς. Στη ρεβάνς, όμως, όλα εξελίχθηκαν... στραβά, για την ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έχασε μία απίστευτη ευκαιρία, βρέθηκε στο επίκεντρο της κριτικής για την προσπάθειά του να εκμαιεύσει ένα πέναλτι, και για ακόμα μία φορά, άκουσε την κερκίδα να φωνάζει το όνομα του Λιονέλ Μέσι, για να τον «πικάρει»!

Κάπως έτσι, το σύνολο του Ερνάν Κρέσπο βρήκε την ευκαιρία να «χτυπήσει» και πήρε την πρόκριση απέναντι στην Αλ Νασρ, έστω και στα πέναλτι, μετά το 3-2 (11/03) της κανονικής διάρκειας και το 4-3 της παράτασης.

Και απλώς απέδειξε, πως και στην Ασία, τίποτα δεν είναι δεδομένο, ακόμα κι αν λέγεσαι, Κριστιάνο Ρονάλντο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0