Πρόσωπα

Νίκος Καρέλης: Αισθάνεται ασταμάτητος στο Αγρίνιο με… πράσινο background! (video)

Νίκος Καρέλης: Αισθάνεται ασταμάτητος στο Αγρίνιο με… πράσινο background! (video)

Σε ρυθμούς της καλύτερης προσωπικής του σεζόν κινείται φέτος ο Νίκος Καρέλης, θέλοντας να… μιμηθεί το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό που τον σύστησε καλύτερα στους Έλληνες οπαδούς!

Σχετικά Άρθρα

Οριακά τρομακτικός εμφανίζεται ο Παναιτωλικός στις περισσότερες αναμετρήσεις του μέσα στο 2022. Έπειτα από το ιστορικό για τον ίδιο τρίποντο επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ, λίγες ημέρες αργότερα ήρθε και η νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό που έβαλε σημαντικές βάσεις για την ομάδα του Αργινίου στον δρόμο της προς την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Φυσικά αυτά τα αποτελέσματα δεν ήρθαν από μόνα τους, με κάποια συγκεκριμένα ονόματα να τα συνοδεύουν και να κρύβονται από πίσω τους. Ένα από αυτά είναι εκείνο του Νίκου Καρέλη, ο οποίος λαμπρός οδηγεί την ομάδα του στον δρόμο της επιτυχίας!

Αν και αποτελεί έναν από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές έχοντας στο παρελθόν βιώσει δύο φορές ρήξη χιαστού, ο 29χρονος φορ δεν δείχνει να τα βάζει κάτω. Μπορεί η έλευσή του πέρυσι τον Ιανουάριο στο Αγρίνιο να μην συνδυάστηκε με κάποιο τέρμα μέχρι το τέλος της σεζόν – πέραν των δύο ασίστ που έβγαλε συνολικά –, ωστόσο θα μπορούσε να πει κανείς πως τις ανοιχτές του υποθέσεις τις… κλείνει φέτος.

Τόσο για τον θρίαμβο επί των «κιτρινόμαυρων» όσο και κόντρα στους «ερυθρόλευκους» ο Καρέλης κατάφερε να γράψει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Στην πρώτη περίπτωση σημείωσε την ισοφάριση στο Ολυμπιακό Στάδιο, προκριμένου να δώσει πάτημα στον Μεντόσα για να «λήξει» το παιχνίδι. Στην άλλη «ξέρανε» τον Ολυμπιακό στο δεύτερο ημίχρονο, σημειώνοντας το… χρυσό τέρμα της μεγάλης επιτυχίας των Αγρινιωτών.  


Βέβαια αυτές οι φορές δεν είναι οι μόνες κατά τις οποίες ο Έλληνας επιθετικός έχει λειτουργήσει ως καταλυτικός παράγοντας σε ματς της ομάδας του φέτος. Ο ίδιος ήταν που χάρισε στην ομάδα του το εξαιρετικά σημαντικό τρίποντο απέναντι στον Ατρόμητο τον περασμένο Δεκέμβρη, χάρις σε τέρμα που σημείωσε 3 λεπτά έπειτα από την έλευσή του στον αγωνιστικό χώρο!

Το ίδιο είχε κάνει και νωρίτερα τον ίδιο μήνα στο Πανθεσσαλικό. Μπορεί τότε το… σασπένς να υστερούσε στην τροπή του ματς με τον Βόλο, συγκριτικά με εκείνο κόντρα στους Περιστεριώτες, όμως το αποτέλεσμα ήταν το ίδιο: ο Καρέλης σκοράρει για το 2-1!


Έχοντας λοιπόν μέχρι στιγμής βρει 6 γκολ και όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, είναι πολύ λογικό να ξυπνήσουν μνήμες από το παρελθόν και πιο συγκεκριμένα την σεζόν 2014-2015. Εκείνη την περίοδο ο 29χρονος συστήθηκε καλύτερα στους Έλληνες φιλάθλους και τα γήπεδα, πραγματοποιώντας μάλιστα, με την φανέλα του Παναθηναϊκού, την ποιοτικότερη χρονιά της καριέρας του – εντός κι εκτός Super League. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως μέχρι και τον Ιανουάριο εκείνης της περιόδου ο Καρέλης είχε σημειώσει ήδη 7 τέρματα και τελικά ολοκλήρωσε την σεζόν σκοράροντας 15 φορές και μοιράζοντας 3 ασίστ!

kar.jpg

Όπως πάντα μόνο ο χρόνος είναι ικανός για να δείξει την τροπή των πραγμάτων, πάντως με αυτήν την φορά ο επιθετικός του Παναιτωλικού βαδίζει σε έναν πολύ καλό δρόμο. Ας μην ξεχνάμε επίσης πως από όλες του τις εμφανίσεις (19), βασικός ήταν μόλις σε 7 εξ αυτών…

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0