Πρόσωπα

Ευθύμης Κουλούρης: Δίχως αυτόν, ο Ατρόμητος... δεν μπορεί κόντρα στον Παναιτωλικό! (video)

Ευθύμης Κουλούρης: Δίχως αυτόν, ο Ατρόμητος... δεν μπορεί κόντρα στον Παναιτωλικό! (video)

Με τον Ευθύμη Κουλούρη να έχει συμβολή σε κάποιο γκολ κόντρα στον Παναιτωλικό ανά 80 αγωνιστικά λεπτά, ο Ατρόμητος απόψε δεν έχει άλλη επιλογή από το να τον αφήσει να… σύρει τον χορό!

Σχετικά Άρθρα

Ο δεύτερος γύρος της Super League είναι γεγονός και βρίσκει τον Παναιτωλικό να ανοίγει το σπίτι του στο Αγρίνιο προκειμένου να υποδεχθεί τον Ατρόμητο για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος (18/12, 19:30). Μια αναμέτρηση που συνηθίζει να προσφέρει συγκινήσεις, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το ματς του πρώτου γύρου κι όταν οι Περιστεριώτες είδαν τον αντίπαλο να γυρνάει τούμπα το ματς και να φεύγει με το τρίποντο.

Αυτοί, ωστόσο, που βιώνουν στο πετσί τους το κάθε παιχνίδι είναι φυσικά οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές. Ένας εξ αυτών είναι ο Ευθύμης Κουλούρης, του οποίου ο Παναιτωλικός φέρνει… έμπνευση για γκολ!

5379555.jpg

Ο 25χρονος φορ έχει κληθεί να αντιμετωπίσει τα «καναρίνια» τόσο με την φανέλα Ατρομήτου, όσο και με εκείνη του ΠΑΟΚ και έχει σημειώσει 6 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα και Κύπελλο). Συνολικά μετρά 2 γκολ και 3 ασίστ, κάτι που σημαίνει πως η συμβολή του σε γκολ σε κάθε ματς είναι κάτι παραπάνω από σίγουρη! Γιατί αυτό; Συγκεκριμένα ο Κουλούρης χρειάζεται μόλις 80 λεπτά προκειμένου να χριστεί σκόρερ ή δημιουργός κάποιου τέρματος, αποτελώντας έτσι κίνδυνο για την εστία της ομάδας του Αγρινίου.

Επιπλέον ο Παναιτωλικός αποτελεί την ομάδα κατά της οποίας ο Έλληνας επιθετικός έχει βγάλει τις περισσότερες ασίστ, ενώ ο ίδιος έχει χάσει μόλις μία φορά απέναντί της – την 2η αγωνιστική της φετινής σεζόν! Έτσι λοιπόν η παρουσία του στην αποψινή αναμέτρηση είναι κομβική για τους Περιστεριώτες, ειδικότερα πλέον που ο 25χρονος έχει βρει ξανά τον εαυτό του!

Όλα τα γκολ και οι ασίστ του κόντρα στον Παναιτωλικό:

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός 4-1 (26/1/2017)

Παναιτωλικός – Ατρόμητος 1-2 (25/8/2018)

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 2-2 (12/1/2019)

Ξανθίππη Δασκαλάκη

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0