Πρόσωπα

Τόμας Μπεντινέλι: Μεταγραφή στον Ατρόμητο, στην μοναδική ομάδα που «βρήκε» και γκολ και ασίστ!

Τόμας Μπεντινέλι: Μεταγραφή στον Ατρόμητο, στην μοναδική ομάδα που «βρήκε» και γκολ και ασίστ!

Ιδιαίτερα αξιόλογη χαρακτηρίζεται η μεταγραφή που Τόμας Μπεντινέλι στον Ατρόμητο, με τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο να συνεχίζει την καριέρα του στην μοναδική ομάδα, απέναντι στην οποία σημείωσε και γκολ και ασίστ!

Μία πολύ σημαντική προσθήκη κατόρθωσε να ολοκληρώσει ο Ατρόμητος, μετά την ολοκλήρωση της μαζικής αποχώρησης των 12 ποδοσφαιριστών που αποτελούσαν κομμάτι του περσινού του ρόστερ, με τον Τόμας Μπεντινέλι να συμφωνεί με την ομάδα του Περιστερίου και να υπογράφει διετές συμβόλαιο συνεργασίας!

Πρόκειται για μία μεταγραφική επιτυχία του Ατρομήτου, αν αναλογιστεί κανείς πως ο Βραζιλιάνος επιτελικός μέσος αποτελούσε τον ηγέτη του Απόλλων Σμύρνης την τελευταία τριετία, ενώ υπήρξε και αρχηγός του στα 10 από τα τελευταία 23 παιχνίδια που αγωνίστηκε με την φανέλα της ομάδας του Γιάννη Πετράκη.
5247543_1.jpg

Γκολ και ασίστ μόνο κατά του Ατρομήτου και «βαριά» αρνητική παράδοση

Εντυπωσιακό είναι μάλιστα το γεγονός πως ο Τόμας Μπεντινέλι επέλεξε να υπογράψει στον Ατρόμητο, ο οποίος αποτελεί την μοναδική ελληνική ομάδα, απέναντι στην οποία ο Τόμας Μπεντινέλι κατάφερε και να σκοράρει και να δώσει τελική πάσα!

Όσο οξύμωρο και αν ακούγεται, ο Μπεντινέλι στις 82 συμμετοχές του με τον Απόλλωνα είχε συμμετοχή σε 25 γκολ συνολικά, σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πετύχει τα 20, ενώ «μοίρασε» και μόλις 5 τελικές πάσες, με τη μία να είναι απέναντι στη νυν ομάδα του και την άλλη να επιτυγχάνεται στο τελευταίο του ματς στην Super League με την φανέλα του Απόλλωνα, στην επικράτηση της ομάδας του απέναντι στον Παναιτωλικό (2-1)!
5249299.png

Πλέον μένει να δούμε αν στο Περιστέρι θα μπορέσει να «σπάσει» την αρνητική παράδοση που τον διέπει απέναντι στους «μεγάλους».

Ο Μπεντινέλι άλλωστε μετράει σε 14 ματς, μία νίκη και 13 ήττες, καταγράφοντας μηδέν γκολ και μία ασίστ, στη νικηφόρα επικράτηση της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, ενώ στις 5 φορές που συνάντησε τον Ατρόμητο, έχασε μόλις τη μία, η οποία αφορούσε το Κύπελλο Ελλάδος!

Δημήτρης Μανάκος

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0