Καρώ Σημαία

Συμφωνία Χάμιλτον με Φεράρι; «Βόμβα» στον κόσμο της Formula 1!

Συμφωνία Χάμιλτον με Φεράρι; «Βόμβα» στον κόσμο της Formula 1!
Τι κι αν έκλεισε λίγο καιρό πριν τα 39 του χρόνια; Ο Λιούις Χάμιλτον συνεχίζει να βάζει φωτιά στον κόσμο της Formula 1, με φήμες να υποστηρίζουν πως η Ferrari θα κάνει τα πάντα για να τον εντάξει στο δυναμικό της το 2025!
Διαδικτυακό χαμό έχει προκαλέσει στον κόσμο της Formula 1, η φημολογία που συνδέει τον θρυλικό Λιούις Χάμιλτον με τη Ferrari.

Συγκεριμένα, το δημοσίευμα του formu1a.uno αναφέρει: 

«Ο Φρεντ Βασέρ έχει θέσει ως στόχο του να ολοκληρώσει την επέκταση των συμβολαίων των δύο οδηγών του πριν από την έναρξη της σεζόν, ωστόσο η έναρξη των συζητήσεων μαζί τους ξεκίνησαν με καθυστέρηση. Η συμφωνία με τον Σαρλ Λεκλέρκ έχει ήδη επισημοποιηθεί, την ώρα που στην υπόθεση του Κάρλος Σάινθ υπάρχουν καθυστερήσεις. Αφορμή είναι η τρελή ιδέα των ανθρώπων της ομάδας να πάρουν τον Λούις Χάμιλτον στο Μαρανέλο, καθώς γνωρίζουν ότι το συμβόλαιό του με τη Mercedes είναι για έναν συν έναν χρόνο. Η διοίκηση της Ferrari είναι αποφασισμένη να συγκεντρωθεί στον Χάμιλτον, για να βάλει έναν πολυπρωταθλητή στο Μαρανέλο μετά από την αποχώρηση του Σεμπάστιαν Φέτελ».

Το ενδιαφέρον και την αγωνία εξάπτει και ο δημοσιογράφος Γουίλ Μπάξτον, με ένα αινιγματικό tweet:
Η Corriera Della Serra αναφέρει με τη σερά της πως υπάρχει αμφίδρομο ενδιαφέρον για συνεργασία, από Χάμιλτον και Φεράρι.

Μένει να δούμε αν ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα θελήσει (κλείνοντας τα 40 το 2025!) να φορέσει τα κόκκινα της Scuderia και να ανάψει...πυρκαγιά στη Formula 1.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0